Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека

Технологии

Развълнувайте сетивата си, но разумно

Насладете се на енергично представяне и добра горивна ефективност, които ще превърнат всеки ден зад волана в истинско приключение. Независимо дали карате към офиса, пазарувате в центъра или пътувате сред природата през уикенда, можете да се насладите на спортно окачване, което е изключително стабилно, бързо ускорение при ваша команда и гъвкава маневреност, превръщаща паркирането и острите завои в детска игра.

Можете да избирате между 1.0-литров или 1.2-литров 3-цилиндров MIVEC* 1.2-литровият агрегат има максимална мощност 59 кВ (80 к.с.) при 6,000 об./мин. и максимален въртящ момент 106 N・m (10.8 kg-m) при 4,000 об./мин. 

*Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system

INVECS-III CVT

INVECS-III* CVT кутията поддържа оптимални обороти в минута за висока производителност и горивна ефективности. Можете да се насладите на гладко ускорение и намаляване на скоростта, както и на ефективно разпределение на скоростите при всякакви условия на пътя. Светлинен индикатор показва в какъв режим сте само с един поглед, а топката на скоростния лост е обвита в кожа за по-голям комфорт. 

*Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System III

Auto Stop & Go система [AS&G]

Auto Stop & Go [AS&G] системата намалява консумацията на гориво и CO2 емисиите, като автоматично гаси двигателя, когато автомобилът не се движи - по време на чакане на червен светофар, например. Двигателят се стартира отново веднага щом махнете крака си от педала на спирачката. 

Индикатор за режим ECO 

Индикаторът свети всеки път, когато шофирате по начин, щадящ околната среда. Неговата цел е да ви помогне да развиете маниер на шофиране, който едновременно ще намали разходите ви за гориво и ще допринася за по-чиста околна среда. 

Аеродинамичен дизайн

Формата на автомобила позволява гладкото преминаване през въздушните струи с водещ в класа си коефициент на аеродинамика - 0.27*, който едновременно намалява шума от вятъра и CO2 емисиите, увеличавайки горивната ефективности и стабилността при висока скорост. За добрата аеродинамика допринасят и иновативният дизайн на покрива, спойлерите и корите под автомобила. 

*Според резултати от вътрешни тестове. 

Минимален радиус на завой сред най-малките в своя клас 

Малкият радиус на завой прави управлението лесно за всекиго, на всякаква възраст.

Smartphone-Link Display Audio 

Пътувайте където си поискате, когато решите. Откривайте нови дестинации и нови начини да се забавлявате. Smartphone-link Display Audio (SDA) системата ви помага да откривате все повече такива моменти. Големият 7-инчов тъч скрийн позволява интуитивна и лесна работа - пуснете си музика, направете или отговорете на обаждане, а защо да не използвате и гласови команди за още по-приятно и безопасно пътуване. 

USB порт

Портът е удобно разположен в близост до инструменталния панел и гарантира лесен достъп и от двете предни седалки. 

 

Mitsubishi motors global showroom