Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека

Сигурност

RISE конструкция

Безопасността при удар е значително повишена, благодарение на RISE (Reinforced Impact Safety Evolution) конструкцията от Mitsubishi Motors, която абсорбира енергията и запазва целостта на кабината, в случай на сблъсък.

SRS въздушни възглавници

Предни, странични и тип "завеса", SRS въздушните възглавници намаляват опасността при удар от всички страни. 

 

Обтегачи на коланите

Обтегачите автоматично притягат предните колани в случай на сблъсък, за да задържат водача и пътника на предната седалка във възможно по-статично положение.

Активен контрол на стабилността - Active Stability Control [ASC]

Ако гумите изгубят сцепление по време на завой върху хлъзгави повърхности, ASC системата автоматично регулира мощността от двигателя и спирачното усилие към съответното колело, за да запази контрола над автовмобила и да избегне занасяне.

 

Антиблокираща спирачна система [ABS] + Електронно разпределение на спирачната сила [EBD]

ABS предотвратява заключването на предните колела при рязко натискане на спирачката по време на движение върху хлъзгави повърхности и запазва контрола върху автомобила при завиване. 

Електронното разпределение на спирачната сила (EBD) разпределя спирачно усилие към всяко от четирите колела, за да подобри поведението на автомобила при спиране. 

Система, подпомагаща потеглянето по наклон [HSA]

HSA улеснява потеглянето по стръмен наклон, като предотвратява връщането на автомобила назад. Ако бъде регистрирано връщане назад, автоматично се прилага спирачно усилие, докато не бъде регистрирано ускорение. 

 

Система за следене на налягането в гумите [TPMS]

TPMS използва данните от сензорни предаватели в гумите, като следи налягането и известява водача чрез индикатор на таблото, ако една или повече гуми станат значително по-меки. 

Mitsubishi motors global showroom