Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека

Интериор

Повече комфорт. Повече удобство.

 

Удобните седалки в изцяло новия COLT са проектирани за максимално комфортно шофиране и идеални за ежедневните ви пътувания. Изработени са от висококачествени тапицерии с контрастен шев като завършващ детайл, който подчертава характера и подсилва спортното усещането в новия COLT.

 

Регулируеми седалки и повече товарно пространство

 

 

Бъдете сигурни, че ще шофирате възможно най-удобно, както и за комфорта на Вашия спътник, тъй като седалките на новия COLT се регулират по 6 начина. Задната седалка пък се сгъва изцяло, за да направи товарното пространство по-голямо или на 1/3 или 2/3, когато багажът Ви е с нестандартни форми.

Подгряване на седалки и волана

 

 

Няма нищо по-приятно от затоплен волан и топла седалка в студен ден! За максимален комфорт, водачът и пътникът разполагат със собствени бутони за регулиране степените на отопление на седалките.

И независимо дали става дума за 7” Smartphone-link Display Audio или 7” дигитално табло за водача, интерактивното изживяване в изцяло новия COLT съответства на динамичния подход на дизайна на автомобила. Всичко в новия COLT е проектирано внимателно, за да улесни живота ви.

 

Интелигентни решения и много място за съхранение

 

 

Новият COLT е просторен и винаги готов да ви съдейства с безжично зарядно за смартфон, с поставка за 2 чаши между предните седалки и допълнително място за съхранение под подлакътника. Джобовете на вратите побират 1,5-литрови бутилки, а жабката има огромен капацитет от 8,0 литра.

 

 

Mitsubishi motors global showroom