Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека

Екстериор

Завладейте града с изцяло обновения COLT

 

Запознайте се с преродената градска икона. Насладете се на градския живот без никакви компромиси с новия Mitsubishi COLT - компактният хечбек, който е идеален за градския трафик. Със своя интелигентен и компактен дизайн и изтънчен външен вид, новият COLT е роден за града. Стилният му силует и спортните щрихи го правят вашият перфектен избор за всяко градско приключение. Където и да поискате да отидете, новият COLT е готов!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Динамичен и модерен дизайн, който впечатлява.

Отпред новият COLT е изваян и рамкиран от изцяло LED светлини. Дизайнът на LED дневните светлини (DRL) придава на новия COLT разпознаваем светлинен подпис, допълващ открояващата се Dynamic Shield предна решетка, която е емблематична за Mitsubishi Motors. Линиите на капака водят окото надолу, подчертавайки логото на Mitsubishi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стилен във всеки детайл.

От елегантната му предна решетка до мускулестите му странични линии и спортна задна част, екстериорът на COLT се чувства добре и у дома във всеки квартал, като привлича вниманието където и да отиде. В задната част на автомобила се открояват задните LED светлини, емблемата COLT и надписът Mitsubishi по цялата ширина на багажника. А спойлерът над него спомага за още по-солидното му излъчване. 

 

Mitsubishi motors global showroom