Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • ECLIPSE CROSS PHEV
  • ECLIPSE CROSS PHEV
  • ECLIPSE CROSS PHEV
  • ECLIPSE CROSS PHEV

Интериор

 

КОМФОРТ И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Безкрайно удоволствие и лекотата на използване на интериорните решения. Атмосферата, напомняща на високофункционална пилотска кабина, помага да се концентрирате върху шофирането.

ЕРГОНОМИЧНОСТ И БОГАТО ОБОРУДВАНЕ

Smartphone-link Display Audio (SDA) с разнообразни функции, за да бъде шофирането по-забавно.

8-инчовият дисплей предлага разнообразни функции, включително навигация, Multi Around Monitor, Apple CarPlay и Android AutoTM, с интегрирана смартфон навигация. Той ви свързва с автомобила, като прави пространството по-лично, а шофирането по-приятно.

Новата система Smartphone-link Display Audio (SDA) се предлага в стандартното оборудване, като дава на водача по-добър поглед върху информацията и по-лесна работа. 

 

УДОБСТВО ЗА ВСИЧКИ ПЪТНИЦИ

Задните седалки са с функция за накланяне до 9 позиции, с възможност за регулиране според препочитанията на пътника, за да може Eclipse Cross PHEV да отговори на нуждите и на пасажерите, за които е разработена също и нова форма на облегалките за глава на задните седалки, за повече безопасност и комфорт и повече удоволствие от возенето. Седалките на шофьора и пътника отпред са отопляеми, като седалката на водача е с електрическо регулиране.  Вече се предлага и нова, още по-луксозна светлосива кожена тапицерия, създадена за истински ценители. Освен това, за моделите с кожен салон се предлага и задна седалка с отопляеми странични места.  Това е предпоставка за по-приятно пътуване на по-дълги разстояния. Остава само да изберете дестинацията...

 

 

 

Mitsubishi motors global showroom