Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

100% MITSUBISHI

01.10.2021

 

100% качество, 100% японско майсторство, 100% нов автомобил.

Сега плащате 50% от стойността и останалите 50% през 2023 г.

 

Балкан Стар Мотърс, съвместно с Алианц Лизинг България, предлагат на вашето внимание една уникална възможност да шофирате чисто нов автомобил от гамата на Mitsubishi Motors, като платите половината от цената сега, а другата половина чак през 2023 г. Промоцията е валидна при сключване на лизингов договор с Алианц Лизинг България, с 50 % първоначална вноска, гратисен период от 18 месеца и 50 % остатъчна стойност. 

След изтичане на 18 месеца, вие имате три възможности:

  • Плащате остатъка от 50 % и придобивате автомобила;
  • Разсрочвате остатъка по действащите към конкретния момент условия на Алианц Лизинг България;
  • Връщате автомобила;

ОФЕРТА И ТЕСТ ДРАЙВ

 

Ако успяхме да грабнем вашето внимание, но все пак предпочитате равномерни месечни вноски, може да се възползвате от промоционална лихва от 1,79 % за финансов лизинг от Алианц Лизинг България. 

ЛИЗИНГОВ КАЛКУЛАТОР

 

И това не е всичко... Независимо дали ще изберете някое от атрактивните ни предложения за разсрочено плащане, за вас сме приготвили и специални ценови предимства за ограничен брой автомобили на склад, които може да разгледате тук:

   

   

 

Ако желаете да научите повече за промоцията, свържете се с Вашия дилър на Mitsubishi в страната или се регистрирайте за персонална оферта.

ОФЕРТА И ТЕСТ ДРАЙВ

 

Промоцията е валидна до 31.12.2021 г. 

 

Не бъдете егоисти, споделете с приятел, който ще оцени жеста.

Mitsubishi motors global showroom