Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors ще представи Eclipse Cross PHEV в Европа

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors ще представи Eclipse Cross PHEV в Европа

15.10.2020 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

  • Продължаване на успеха на PHEV * технологията на MMC в Европа
  • Еволюция на съществуващия Eclipse Cross (фейс-лифт + ново  PHEV* задвижване)
  • Наличността е ограничена до избрани европейски пазари
  • Без промяна в корпоративната позиция на MMC - изцяло нови автомобили да не се въвеждат повече в Европа

 

За да се възползва от успеха в Европа на своята запазена марка, технологията PHEV*, Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще представи PHEV версия на новия си, модернизиран SUV Eclipse Cross в региона.

Като дизайнерска и технологична еволюция на настоящия модел, Eclipse Cross PHEV е в съответствие с позицията на MMC, според която, към момента, изцяло нови автомобили няма да бъдат пускани за продажба в Европа.

Eclipse Cross PHEV ще се превърне в технологичния флагман на марката в Европа, завършен с уникален хибриден задвижващ механизъм, базиран на EV-технологиите, Twin Motor 4WD задвижване и системата за управление на всички колела (S-AWC).

Той ще бъде представен постепенно на избрани европейски пазари, между които е и българският, от началото на пролетта на 2021 г., на базата на местно търсене и потенциал.

От старта на продажбите на Eclipse Cross в края на 2017 г., до момента са продадени 66 390 автомобила в Европа (територия на MME - 33 пазара/по данни на MME до август 2020 г.).

 

*Plug-in Hybrid Electric Vehicle

 

***

 

За Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors Corporation е глобална автомобилна компания, базирана в Токио, Япония, съсредоточена в SUV и пикап сегмента, електрическите и плъг-ин хибридните превозни средства. От производството на първия автомобил на групата Mitsubishi преди повече от век до днес, ние демонстрираме амбиция и пробивен подход в разработването на нови поколения автомобили и иновативни технологии. Дълбоко закодирано в нашето ДНК е да предизвикваме амбициозните шофьори, които са готови да променят конвенционалното мислене. Верни на този принцип, представихме новата бранд стратегия през 2017 г., изразена в слогана “Drive your ambition” – комбинация от личностна мотивация и перспективно мислене, както и отражение на постоянния диалог с нашите клиенти. Днес ние в Mitsubishi Motors сме изцяло отдадени на инвестицията в нови технологии, атрактивен дизайн и разработване на нови продукти, за да продължим да предоставяме вълнуващи и автентични автомобили на нашите клиенти по целия свят.

Mitsubishi motors global showroom