Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Печелившият от анкетата на Автомобилен салон Пловдив 2010 получи ключовете за новия си Mitsubishi COLT

Начало » Актуално » Печелившият от анкетата на Автомобилен салон Пловдив 2010 получи ключовете за новия си Mitsubishi COLT

15.10.2010 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Печелившият от проведената анкета по време на “Автомобилен салон Пловдив 2010”, Станимир Христов, получи своята награда - чисто нов Mitsubishi COLT в оторизирания дилър на Балкан Стар Мотърс в гр.Бургас.

Късметлийската анкета беше изтеглена от общо 70 000 броя на 2-ри октомври 2010 г. Бургазлията участва на Международния Технически Панаир от 1992 г. насам със семейната си фирма „Ковент-Клима”, водещ производител на вентилатори в България. Интригуващ е фактът, че тази година, когато за първи път фирмата не участва като изложител, Станимир печели автомобил като посетител.

Анкетата, организирана от Асоциация на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България /ААП/, се разигра по време на ежегодния автосалон в Пловдив. Всеки посетител имаше право да избере своя фаворит сред 9 модела леки автомобила и 1 модел вседеход (ATV). Станимир, който е посочил Mitsubishi COLT, споделя, че избора му е продиктуван от афинитета към японската марка. „По принцип смятах да си взема Мицибиши за мен след 1-2 години, а миналия месец търсих кола за съпругата си. Ако ми се бяха обадили от ААП няколко часа по-късно, щях да имам не един COLT, а два”, коментира вече гордия собственик.

***

Балкан Стaр Мотърс: Балкан Стар Мотърс ЕООД е генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България и е част от автомобилната група Балкан Стар, заедно с компаниите Балкан Стар Аутомотив ЕООД, Балкан Стар Ремаркетинг ЕООД, Ауто Франс 3000 ЕООД. Мрежата за продажба на дребно на компанията разполага с 3 собствени клона в страната: в София (2 центъра за продажба), Пловдив и Варна, и договорни партньори в Бургас, Сливен, Русе, Стара Загора и Севлиево.

Mitsubishi motors global showroom