Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Приключиха 8 седмици тестове на Outlander PHEV при студ в Русия

Начало » Актуално » Приключиха 8 седмици тестове на Outlander PHEV при студ в Русия

13.05.2014 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Като глобален автомобил, създаден за всякакви условия и за всички региони, Outlander PHEV премина през различни тестове по време на разработката му- както при високи температури в САЩ, така и при ниски температури в Канада.

Преди няколко дни инженерите от Mitsubishi Motors подложиха автомобила на пореден тест в Русия – в продължение на два месеца, при специфичните за региона ниски температури, преди предстоящото пускане на автомобила на този стратегически пазар.

Преминавайки общо над 30 000 км по време на 8-седмичните изпитания в Москва, Екатеринбург и Толиати, трите тестови автомобила преминаха през райони с изключително ниски температури (под -30° C), по снежни пътища – нещо необичайно за останалите климатични райони, в които Outlander PHEV вече се предлага на пазара.

Тестовете показаха, че автомобилът се представя много добре.

Освен това, извеждайки този плъг-ин хибриден електромобил извън обичайната (т.е. градска) среда на конвенционалните електромобили, екипът от инженери проведе серия от тестове при различни пътни условия – от разбити пътища до покрити с вода зони. Здравата конструкция на автомобила, системата за задвижване на четирите колела с два електромотора и системата “Super-All Wheel Control” (“S-AWC”) преминаха успешно всички тестове и доказаха, че Outlander PHEV е готов за екслоатация в Русия.

 

След края на изпитанията, Андрей Панков, изпълнителен директор на MMC Rus (официалния дистрибутор на Mitsubishi Motors за Русия), направи следния коментар: “Заедно с MMC ние нарочно подложихме автомобила на двумесечни изпитания при най-непредвидими атмосферни условия – лед, киша и др. – с цел да проверим в реални условия възможностите на този Plug-in хибриден електромобил при различни и възможно най-тежки климатични условия.”

Той добави следното: “За разлика от градските автомобили, създадени изключително за шофиране в градски условия, Outlander PHEV е електромобил, който отговаря на очакванията на една от най-стабилните и бързо увеличаващи се групи клиенти, които предпочитат комфортните автомобили с размерите на SUV. Сигурен съм, че този авангарден автомобил ще заеме своето място на пазара и неговата популярност в Русия ще достигне тази в европейските страни.”

 

Очаква се продажбите на Outlander PHEV в Русия да започнат след автомобилното изложение в Москва 2014 г., т.е. в края на август.

 

***

 

 

 

Mitsubishi motors global showroom