Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Новите визии на Space Star и Attrage бяха показани в Тайланд

Начало » Актуално » Новите визии на Space Star и Attrage бяха показани в Тайланд

18.11.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Токио, 18 ноември - MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) днес представи фейслифт на хечбека Space Star и седана Attrage в Тайланд. Продажбите на други пазари ще стартират последователно. И двата модела ще бъдат изложени на Thailand International Motor Expo 2019 на 28 ноември.

Фейслифтът на двата компактни модела придава по-изострени и динамични форми отвън, както и повече елегантност в интериора.

Space Star и Attrage са стратегически модели за MMC с общо около 140,000 продажби през фискалната 2018 г. И двата модела се произвеждат в Laem Chabang Plant, MITSUBISHI MOTORS Тайланд.

Обзор на моделите (за Тайландския пазар)* 

1) Изострени линии, динамичен екстериор

- И двата модела приемат Dynamic Shield дизайна на предната решетка, който отразява същността на бранда Mitsubishi Motors. Заоблена в краищата, решетката сякаш обгръща защитнически предната част на автомобила. От друга страна, квадратните линии в решетката придават на предницата повече острота и мощ.

- Благодарение на оптимизираното разположение на фаровете, предницата изглежда по-широка и стабилна. Комбинираните LED светлини визуално се свързват с решетката, както и със светлините за мъгла, разположени в ъглите на бронята.

- Широчина и стабилност излъчва и дизайнът на задната част. Виждаме по-квадратни краища на бронята и L-образни хоризонтални LED стоп светлини, които излизат от ъглите на бронята.

- И Space Star, и Attrage се предлагат с новия White Diamond екстериорен цвят, който придава брилянтен блясък и дълбочина на традиционното бяло. Нов в гамата на Space Star е и свежият Sand Yellow.

- И двата модела се предлагат с нови 15-цолови алуминиеви джанти. При Space Star те са двуцветните Diamond Cut, а при Attrage имаме елегантен сребрист цвят.

2) По-user-friendly, стилен интериор

- Предните подлакътници имат нов дизайн, а зоните, които най-често се докосват от ръцете на водача и пасажерите, са с мек на пипане текстилен завършек.

- Панелът с измервателните уреди и бутоните за отваряне и затваряне на прозорците вече със спортен карбонов завършек.

- При по-високите нива на оборудване откриваме специален дизайн на седалките. При Space Star той се изразява в навяваща спортен дух комбинация от текстил и синтетична кожа, а при Attrage е използвана деликатно обработена синтетична кожа. Декоративните шевове отстрани на седалките и на двата модела придават допълнителна елегантност.

- Новост при моделите е и Smartphone Display Audio (SDA) системата със 7-инчов дисплей, който значително подобрява четимостта и яснотата на менютата. SDA системата поддържа Apple CarPlay** и Android Auto.

*・・・Спецификацията на всеки модел варира според пазара и нивото на оборудване.

**・・・Apple CarPlay е запазена търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други държави.

За справка:

- Актуалният Space Star е 5-местен компактен хечбек с 5 врати, задвижван от 1.2-литров двигател и се предлага в над 90 страни, включително Тайланд, Европа, САЩ и други.

- Актуалният Attrage е 5-местен компактен седан с 4 врати, задвижван от 1.2-литров двигател и се предлага в над 60 страни, включително Тайланд, Северна Америка и други.

- Глобалните продажби на Space Star и Attragе възлизат на съответно 650,000 и 280,000 бройки (към края на септември, 2019 г.).

Mitsubishi motors global showroom