Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors с гордост партнира на носителките на Купа България - волейболен клуб Марица (Пловдив)

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors с гордост партнира на носителките на Купа България - волейболен клуб Марица (Пловдив)

07.05.2015 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Mitsubishi Motors има изключителното удоволствие да подкрепи отново българския волейбол. Наскоро, Балкан Стар Мотърс - генерален дистрибутор  на марката за България, предостави  преференциални условия по сделка  с основния спонсор на ВК Марица (Пловдив) - Интеркомплекс.  Те закупиха четири чисто нови японски автомобила от реномираната марка, като един от тях ще бъде ползван  за нуждите на клуба.  Волейболистките на Марица (Пловдив) вече вдигнаха Купа България тази година, а сега се борят за исторически успех, който да им донесе мечтаната шампионска титла.

„Корпоративната социална отговорност е топ приоритет на бранда и се стремим непрекъснато да я развиваме на местно ниво. Две поредни години партнирахме по пътя към успеха на националния отбор по волейбол за мъже. Сега за нас е чест да си партнираме с ВК Марица и силно вярвам, че в предстоящите турнири волейболистките ще завоюват още победи!”, каза Виктор Мезан, Мениджър продажби Mitsubishi в Балкан Стар Мотърс.

 

„За да бъде успешен един волейболен клуб, заслугата е не само на треньори, състезатели и ръководство, а на цяла една общност от фенове, приятели, съграждани и партньори, които заедно са прегърнали една идея.  Използвам тази възможност да кажа на Балкан Стар Мотърс като представител на една толкова реномирана марка като Mitsubishi: добре дошли в семейството на Марица!”, каза президентът на пловдивския волейболен клуб Илия Динков.

 

За ВК Марица (Пловдив):  ВК Марица е волейболен клуб, основан през 1921 година, развиващ дисциплината само за жени.  Член е на Българска федерация волейбол.  Клубът е сред водещите в България, носител на Купа България за 2012 и 2015 година, бронзов медалист за Балканската клубна купа през 2014 година, многократен медалист от националното първенство.  Клубът е известен с добрата си детско-юношеска школа, многократен шампион на България при различните възрастови групи за девойки и момичета.

 

Балкан Стар Мотърс е Генерален дистрибутор  на MITSUBISHI MOTORS CORPORATION за България.

БСМ разполага с оторизирани дилърства и сервизни центрове в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Севлиево, Сливен и Русе. Сервизната мрежа за следпродажбено обслужване покрива всички изброени градове.

 

 

 

 

 

Mitsubishi motors global showroom