Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

MITSUBISHI MOTORS представя концептуален плъг-ин хибриден SUV на 46-ия Автосалон в Токио 2019

Начало » Актуално » MITSUBISHI MOTORS представя концептуален плъг-ин хибриден SUV на 46-ия Автосалон в Токио 2019

18.09.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

 

Токио, 18 септември, 2019 г. – Световният дебют на новия концептуален плъг-ин хибриден SUV на MITSUBISHI MOTORS CORPORATION (MMC) ще се състои по време на 46-ия Автосалон Токио 2019, който отваря врати за публиката между 24 октомври и 4 ноември, 2019 г.

Концептуалният автомобил се позиционира в класа на малките SUV-та и въплъщава в себе си както основната философия на бранда - “Drive your Ambition”*, така и дългогодишната експертиза в технологията на задвижване на 4-те колела. “Електрически SUV, който предоставя несравнимо удоволствие от шофирането и увереност на всякакъв терен при всякакви атмосферни условия“, MMC предлага на своите потребители три основни ценности - SUV, PHEV и 4WD: Концептуалният автомобил ще бъде с по-малко по обем и по-леко плъг-ин хибридно електрическо задвижване, както и с електрическа 4WD система.

MITSUBISHI MOTORS осигурява нов вид преживяване зад волана – такова, което ще ви накара да се чувствате сигурни и спокойни по време на ежедневните си пътувания в града, като същевременно ви позволява смело да прекрачите отвъд и да поемете по неутъпкан терен.

Повече за представянето на MMC на Изложението в Токио ще откриете тук

*: Слогана “Drive your Ambition” – комбинация от личностен стремеж и прогресивна нагласа, отражение на постоянния диалог между бранда и клиентите.

Mitsubishi motors global showroom