Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

MITSUBISHI MOTORS @ АВТОСАЛОН СОФИЯ 2013

Начало » Актуално » MITSUBISHI MOTORS @ АВТОСАЛОН СОФИЯ 2013

17.06.2013 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

ПРЕДСТАВЯМЕ SPACE STAR

Изключително икономичният нехибриден, бензинов автомобил  в България.

Изцяло новият  "Global Small" автомобил на  MMC  с името за европейския пазар Space Star ще бъде представен на АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013 от 15-23 юни. Новият представител на  на  Б-сегмента е на челно място в класа си за нисък разход на гориво - 4 л/100 комбиниран режим  (при модел 1.0. l. 5M/T с AS&G), без компромис с мощността, комфорта и защитата на пътниците.

Напълно новият Mitsubishi Space Star 2014 ще се задвижва от компактния 1.0 литров MIVEC 71 к.с. или от 1.2 литров  MIVEC 3-цилиндров двигател с мощност 80 к.с. при 6000 оборота в минута, с 5-степенна механична предавателна кутия или CVT. Моделът се предлага с три нива на оборудване, като дори най-ниският разполага с високотехнологични системи за активна и пасивна безопанност ( ABS, EBD, Stability traction control, SRS предни, странични и тип „завеса” въздушни възглавници)

Новият Space Star предлага всичко, което отличава един „еко автомобил”. Благодарение на компактния двигател с висок КПД в съчетание е едно от най-аеродинамичмите купета в този клас (с коефициент на челно съпротивление Cd: 0.27) и оптимизираната по отношение на теглото конструкция, е постигнат ниския разход на гориво и изключително ниски емисии  на CO2.

Свеж дизайн, неочаквано просторно купе и еко съобразени характеристики плюс високо качество и надеждност, присъщи на MITSUBISHI. Всичко това е сериозна предпоставка за максимално удоволсвие от шофирането .

Space Star е на цена от 17 990 лв. с ДДС.

Освен премиерата в Б-сегмента, вносителят на марката за България - Балкан Стар Мотърс, ще покаже още фейслифт-а на кросоувъра ASX. В допълнение на освежения дизайн, автомобилът се предлага вече и с автоматична трансмисия.

Новият Outlander, който се появи на пазара в края на миналата година също ще може да бъде видян и тестван по време на изложението.

Легендарният Pajero с 30 годишен юбилей през тази година, както и  Lancer седан очакват всички, които биха желали да ги разгледат и направят пробно шофиране.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitsubishi motors global showroom