Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Класация на AUTO BILD ALLRAD поставя Mitsubishi L200 пред именити конкуренти

Начало » Актуално » Класация на AUTO BILD ALLRAD поставя Mitsubishi L200 пред именити конкуренти

29.10.2013 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Успех за японския пикап!

Единственият пикап, предлагащ комбинация от постоянно задвижване на четирите колела и режим на ниско предавателно число.

Рюселсхайм, 18 октомври 2013 г.: Mitsubishi L200 2.5 DI -D + е пикап номер едно на немския пазар. Този резултат, базиран на сравнителни тестове, е публикуван в последния брой на списанието AUTO BILD ALLRAD (No. 11/2013 ). L200 Double Cab печели тази позиция благодарение на своя голям обем, мощен (178 к.с.) турбодизелов двигател и система за постоянно задвижван на всички колела с централен диференциал, включително режим на ниско предавателно число – комбинация, която е уникална за този сегмент автомобили.

За разлика от конкурентите*, този автомобил може да се използва безопасно и при високи скорости и ускорения, без за това да са необходими допълнителни разходите за специални и включващи се при необходимост системи за управление на спирачките, стабилност на автомобила в завоите и износоустойчивост на гумите. Освен това, според AUTO BILD ALLRAD този класически японски пикап се отличава с най-добро съотношение цена / технически характеристики. Стандартното оборудване на L200 2.5 DI-D +  включва климатик, круиз контрол, Bluetoooth  handsfree система, електрически сгъващи се странични огледала и тонирани задни стъкла. За подобно оборудване на конкурентните автомобили клиентът трябва да заплати значителна сума.

Положително е и заключението на екипа, отразяващ резултатите от проведените тестове: Mitsubishi е начело на класацията не само заради несравнимо доброто съотношение стойност-цена, но и заради гъвкавата система за задвижване 4х4.

* Nissan Navara 2.5 dCi , 2.2 TDCi Ford Ranger, Isuzu D-Max 2.5 TD , VW Amarok 2.0 TDI

Mitsubishi motors global showroom