Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Балкан Стар Мотърс обяви новата си съвместна промоция с Алианц Лизинг България за платено каско през първата година от лизинга

Начало » Актуално » Балкан Стар Мотърс обяви новата си съвместна промоция с Алианц Лизинг България за платено каско през първата година от лизинга

05.11.2010 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

До края на месец ноември, всеки който закупи модел на Mitsubishi Motors и избере да се възползва от услугите на Алианц Лизинг България получава платено автокаско през първата година.

Предложението е валидно за всички модели от гамата на Mitsubishi Motors в комбинация с допълнителни атрактивни условия за периода.

Услугата касае финансов лизинг на нови автомобили за период до 5 години или оперативен лизинг на нови автомобили за период до 3 години.  Друго предимство на промоцията е, че клиентите могат да получат одобрение за лизинг без доказване на доход (при 40% първоначална вноска до 36 месечен лизинг или при 50% първоначална вноска до 60 месечен лизинг).  В допълнение лизинговите условия на Алианц Лизинг България предлагат  атрактивна лихва, кратки срокове за разглеждане на документи и гъвкави лизингови схеми.

„Идеята на съвместната ни промоция с Алианц Лизинг е клиентите на  Mitsubishi да получат добавена стойност към избрания от тях модел. Така, освен промоционалните условия, които предлагаме, те ще се възползват и от допълнителнен плюс – платено каско за първата година.”, коментира Виктор Мезан, Ръководите Продажби на марката.

“Промоционалните условия се харесват на клиентите ни, а Алианц Лизинг България се съобразява със специфичните изисквания и потребности на всеки един клиент и предоставя възможност  за договаряне на практични лизингови програми” – допълни Стойчо Кръстев, Изпълнителен директор на Алианц Лизинг България.

Пълните условия по промоцията може да намерите на www.mitsubishi-motors.bg; www.allianzleasing.com;

***

Балкан Стaр Мотърс: Балкан Стар Мотърс ЕООД е генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България и е част от автомобилната група Балкан Стар, заедно с компаниите Балкан Стар Аутомотив ЕООД, Балкан Стар Ремаркетинг ЕООД, Ауто Франс 3000 ЕООД. Мрежата за продажба на дребно на компанията разполага с 3 собствени клона в страната: в София (2 центъра за продажба), Пловдив и Варна, и договорни партньори в Бургас, Сливен, Русе, Стара Загора и Севлиево.

Mitsubishi motors global showroom