Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Балкан Стар Мотърс няма да комуникира публично новите цени на Mitsubishi Grandis. Това е новата рекламна стратегия на компанията за един от най-комфортните модели на марката.

Начало » Актуално » Балкан Стар Мотърс няма да комуникира публично новите цени на Mitsubishi Grandis. Това е новата рекламна стратегия на компанията за един от най-комфортните модели на марката.

14.04.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Поверителна информация до медиите

Mitsubishi Grandis. Не издавайте цената

07 април, София.
Балкан Стар Мотърс няма да комуникира публично новите цени на Mitsubishi Grandis. Това е новата рекламна стратегия на компанията за един от най-комфортните модели на марката.  «Целта на кампанията е да провокира клиентите сами да потърсят информация при нас, да посетят шоурумовете ни и да се убедят сами в качествата на автомобила и респективно в атрактивното ни ценово предложение», коментира г-н Филип Китов мениджър маркетинг и връзки с обществеността в Балкан Стар.

Но понеже тайните са, за да ги пазим всички, можем единствено да ви споделим цената на седем местен Mitsubishi Grandis, Invite, с 2.4 MIVEC 16-клапанов двигател, 165 к.с. и 5-степенна механична скорстна кутия, който се продава в Балкан Стар Моторс на цена от 36 650 лв. без ДДС.

Mitsubishi Grandis е сигурен и динамичен автомобил, привлекателен за потребители,  които търсят комфорт и удобство за всички членове на своето семейството.  Удачното решение за онези, които обичат спортните автомобили, но имат нужда от пространство зад волана. Спортното поведение на седем местния модел доказва, че функционалността и емоциалността могат да съществуват в пълна хармония. Новият Grandis за 2008 година предлага колела от лека сплав с осъвременен дизайн, подобрения в озвучителната система и предните светлини, като остава по-агресивен от своите конкуренти като визия и мощ на двигателя.

За повече информаия: mtzaneva@balkanstar.com
http://www.mitsubishi-motors.bg/
http://www.newgrandis.com/

Балкан Стар Мотърс ЕООД е генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation в България и е част от автомобилната група на Вили Бетц, заедно с компаниите Балкан Стар Аутомотив ЕООД, Балкан Стар Ремаркетинг ЕООД, Ауто Франс 3000 ЕООД. Представителството на Mitsubishi Motors Corporation се поема от Балкан Стар през юни 2002 година. Мрежата за продажба на дребно на компанията разполага с 3 собствени клона в страната: в София, Пловдив и Варна, и договорни партньори в Бургас, Русе, Стара Загора.

Дейността на Балкан Стар обхваща продажба на нови и употребявани автомобили, като предлага леки, лекотоварни и  автомобили с ивестиционно приложение, както и продажба на резервни части, следпродажбено обслужване. Фирмата предлага също така и различни възможности за финансиране и обратно изкупуване. В портфoлиото на Балкан Стар са включени следните десет марки: Mercedes-Benz, Maybach, Setra, Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Renault, Dacia и Mitsubishi Fuso.

През 2007 г. Балкан Стар Аутомотив чества своята 15-та годишнина. През годините служителите са се увеличили многократно, като в момента личният състав на фирмата наброява повече от 500 в цялата страна.

Mitsubishi motors global showroom