Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Актрисата Биляна Петринска, Румънеца и Робърт Янакиев зарадваха клиентите на Mitsubishi Motors

Начало » Актуално » Актрисата Биляна Петринска, Румънеца и Робърт Янакиев зарадваха клиентите на Mitsubishi Motors

05.04.2012 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

За трети пореден месец съзвездие от български популярни личности се събра в шоурум на Mitsubishi Motors. Причината - връчването на ключовете от новите автомобили на клиентите, закупили  Mitsubishi през март и влезли в  ТОП 10 на марката за месеца. Освен емоцията от изживяването, късметлийте получиха и ваучери за спа уикенд за двама, както и козметични подаръци.
В промоционалната кампания шанс за участие имаха посетителите на  шорумите на Mitsubishi Motors в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Севлиево. Трима от всички тях, попълнили само  анкетна карта, бяха изтеглени чрез жребии на случаен принцип от актьора Робърт Янакиев, като те получават съответно:

   1. Уикенд за двама в Банско и тест-драйв за уикенда с автомобил Mitsubishi, зареден с един пълен резервоар гориво;
   2. Тест-драйв за уикенд с автомобил Mitsubishi, зареден с един пълен резервоар гориво;
   3. 3 месечен абонамент за списание Story.

Сред гостите на събитието се отличиха рапъра Turbo B  от Snap, астроложката Оксана, моделката Гери Дончева, както и главната редакторка на списание Story Галина Чолакова.
Промоцията “Влез в Топ 10 на Mitsubishi” стартира в началото на годината и продължи до 30 Март 2012. Общо  30  щастливи клиенти на Mitsubishi имаха възможността да получат ключовете си от българска звезда - Рафи, Деси Бакърджиева, Славена Вътова, Биляна Петринска, Румънеца и Робърт Янакиев, както и спа уикенд за двама и козметични продукти. Инициативата се осъществи съвместно със списание Story.

Mitsubishi motors global showroom