Mitsubishi Eclipse Cross

Различен от всяка гледна точка

Новият Mitsubishi Eclipse Cross е на пътя. Различен и вдъхновяващ!

Заснехме Mitsubishi Eclipse Cross от 5 различни гледни точки. Стартирай и подреди най-добрите кадри в свое собствено 1-минутно видео чрез бутоните по-долу. Не забравяй да го споделиш с приятели в социалните мрежи.

Направи Видео
Или продължи надолу и разгледай модела
Надолу
Пътят на съвършенството

Дизайн

Дързък и отличителен – дизайнът на новия Mitsubishi Eclipse Cross е истинско вдъхновение. Виж го отблизо, защото първото впечатление винаги има значение.

Научи повече

Удобство и свързаност

Удобство без компромиси – новият Mitsubishi Eclipse Cross е проектиран, за да те разбира напълно. Интуитивен и интелигентен, този автомобил е истинско удоволствие за водача.

Научи повече

Сигурност или динамика

И двете! – никога не подценявайте 1.5 литровия турбо двигател на новия Mitsubishi Eclipse Cross. Но тъй като сигурността в автомобила е не по-малко важна от неговата мощ, Eclipse Cross идва и с многобройни системи за активна и пасивна безопасност.

Научи повече
clock
headphones
umbrella
bag
thermos

Награди

Играта „Mitsubishi Eclipse Cross – Различен от всяка гледна точка“ приключи.
Благодарим на всички фенове за участието!

Виж печелившите

1 РАЗЛИЧЕН УИКЕНД
С НОВИЯ MITSUBISHI ECLIPSE CROSS

1 ЧАСОВНИК

5 ТЕРМОСА

5 ХЛАДИЛНИ ЧАНТИ

5 ЧИФТА СЛУШАЛКИ

5 ЧАДЪРА

Mitsubishi Motors

Оферта и тест драйв

Форма за регистрация за оферта/тест драйв

*Съгласен съм моите лични данни да бъдат използвани от оторизиран дилър на Mitsubishi Motors за връзка с мен на посочения имейл адрес и/или телефонен номер.

Благодарим за регистрацията!

Ако желаете да се откажете от тази регистрация и Вашите данни да бъдат премахнати от нашите бази, моля изпратете Вашите две имена и телефонен номер на следния имейл адрес: mitsubishi@balkanstar.com