Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV

Какво повече

 

Пионер в класа на плъг-ин хибридите и най-продаваният PHEV SUV в Европа, Outlander PHEV ще ви впечатли с висококачествени материали и иновативни технологии. Получавате екологичността и тишината на електрически автомобил, заедно с практичността и неограничения пробег на автомобил с двигател с вътрешно горене. А батерията зареждате директно от контакта вкъщи. Бъдещето е във ваши ръце!

Моделът се предлага с 2.4-литров бензинов двигател със 135 к.с., 13,8 kWh батерия и два електродвигателя - преден с 82 к.с. и заден с 95 к.с., както и с електронно контролирана система за задвижване на четирите колела (S-AWC) с 5 режима. След като разгледате специалните отстъпки, можете да видите оборудването на всяко ниво за модела в ценовата листа. Изтеглете я тук.

 

Оборудване Задвижване Цена Отстъпка Специална цена
Intense+ S-AWC 89 990 лв. - 8 000 лв. 81 990 лв.
Instyle+ S-AWC 99 990 лв. - 8 000 лв. 91 990 лв.

 

Създайте вашия лизингов план тук

Регистрирайте се за оферта и тест драйв тук

Открийте вашия дилър тук

 

* Промоционалната лихва важи за целия период на финансов лизинг от Алианц Лизинг България за физически и юридически лица, преминали одобрение при кредитен рейтинг до 10.
** Горивото се предоставя под формата на дебитна карта за зареждане на гориво в бензиностанции ЕКО на територията на Република България. Картата е с валидност 4 години.

Промоционалните условия важат за автомобили на склад и сключени договори до 31.03.2020 г.

Mitsubishi motors global showroom