Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV - Нещо повече от електрически SUV!

Mitsubishi Motors е компания, международно призната и разпознавана като пионер в индустрията на електрическите превозни средства с повече от 50 години опит в проучването и разработването на EV технологии. Със създаването на i-MiEV през 2009 г., Mitsubishi Motors представя първия масово произвеждан модерен електрически автомобил, а първият прототип на PHEV е показан през 1994 г.

С над 250,000 потребители на Outlander PHEV по целия свят – повече от всеки друг от своите конкуренти – мениджърите и инженерите на MMC са натрупали ценна експертиза по отношение на 1) SUV пазара, 2) SUV PHEV пазара и 3) своя собствен Outlander PHEV, за да продължат да правят най-добрите подобрения, които потребителите очакват.

Резултат на едно от тези подобрения е и Mitsubishi Outlander PHEV - много повече от електрически SUV!

Още преди започването на първите доставки, той доказа, че е единствен по рода си.

Mitsubishi Outlander PHEV е един от първите plug-in хибриди, които са официално тествани по новите WLTP стандарти за разход на гориво и вредни емисии в реални условия. Иновативният SUV, чиято нова 2019 моделна година е значително усъвършенствана, достига резултат от едва 46г/км*, максимален EV пробег от 45 км и максимален EV пробег в градски условия от 57 км. Това го превръща в един от най-подходящите хибридни автомобили дори за централните части на градовете по света, които вече забраниха или се готвят да забранят влизането на замърсяващи въздуха автомобили.

Mitsubishi Outlander PHEV е и най-продаваният плъг-ин хибриден автомобил в Европа, като в периода октомври, 2013 г. - юни, 2020 г. от модела са продадени над 250,000 броя**.

В края на миналата година автомобилът бе отличен и с наградата "Зелен SUV на годината" от Green Car Journal организацията в САЩ. 

Разгледайте и следващите раздели, за да научите повече подробности за устройството, функционалностите и възможностите на Mitsubishi Outlander PHEV.

 

*Базовото равнище за NEDC тестовете е 40г/км

**Територията на MME - 33 пазара / с изкл. на Русия и Украйна 

 

Mitsubishi motors global showroom