Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

  • OUTLANDER
  • OUTLANDER
  • ДАНЪЧЕН КРЕДИТ за 6+1 МЕСТА
    OUTLANDER

Mitsubishi Outlander - Осмелете се да приемете предизвикателството

Дълбоко залегнала в японската култура е идеята за пътя на съвършенството - онзи път, по който вървим с малки крачки всеки един ден, устремени към самоусъвършенстването, само за да разберем, че финална права, всъщност, не съществува.

Ние в Mitsubishi Motors вървим по този път при производството на нашите автомобили вече 101 години и вярваме, че с тях, и нашите клиенти следват по-уверено своите цели. Ръководени от амбицията да ви осигурим още по-добри условия за това, с новата моделна година на най-продавания модел на Mitsubishi Motors - Outlander, ви предлагаме специален RYOKO бонус.

RYOKO бонусът е в размер до 4 000 лв. от цената на всеки автомобил, в зависимост от нивото на оборудване.

Защо RYOKO?

- RYOKO на японски език означава пътуване/пътувам. Нарекохме бонусът RYOKO, защото знаем, че вие обичате да пътувате, а Outlander е автомобил, създаден именно за откриване и изследване на нови територии.

Кой може да се възползва от RYOKO бонуса?

- От RYOKO бонус се възползва всеки нов клиент на Mitsubishi Motors, закупил автомобил Outlander MY19. Той обаче е особено значим за всички водачи, които все още не са взели решението да преминат от дизелов на бензинов автомобил.

Защо да заменя своя дизелов Outlander или друг автомобил с нов с бензинов двигател?

- От едната страна на този отговор стои, разбира се, екологичният въпрос с по ниските нива на NO2. Но тази причина може би все още не е на дневен ред във вашето семейство? Е, тогава със сигурност сума до 4 000 лв., която веднага се връща от покупката на нов автомобил, обратно във вашия портфейл, би била по-сериозната причина да изберете новия Mitsubishi Outlander с RYOKO бонус.

Защо 4 000 лв. с ДДС*?

- По официални данни разликата в комбинирания разход на гориво между дизеловия и бензиновия двигател на Outlander 4WD е 0,6 л/100 км. Ние приемаме че в зависимост от стила на шофиране, разликата между 2.0 MIVEC може да достигне до 1,2 л/100км повече от 2.2 DI-D. При средна цена на бензина от 2,22 лв/л., това би означавало, че 4 000 лв. с ДДС покриват по-високия разход на бензиновия двигател за 150 000 км. 150 000 км и 5 години пък е давността на гаранцията на нашите автомобили.

RYOKO е ежедневното пътуване към съвършенствоно, но и към работното място. Онова пътуване с любимите хора, за което все не ви остава време, но и редовното неделно бягство от града. 

С новия Mitsubishi Outlander ние ви даваме RYOKO бонус, вие избирате дестинацията.

За повече информация можете да разгледате ценовата листа на Outlander тук или да откриете най-близкия дилър на Mitsubishi Motors тук.

Ако желаете да направите тест драйв с автомобила, не се колебайте да се регистрирате във формата вляво на тази страница, а ние ще се свържем с Вас в рамките на следващия работен ден.

*RYOKO бонус е 3 000 лв. за Outlander 2WD и 4 000 лв. при Outlander 4WD.

 

Mitsubishi motors global showroom