Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Заводът в Тайланд отбелязва 4 000 000 изнесени от страната Mitsubishi Motors автомобила

Начало » Актуално » Заводът в Тайланд отбелязва 4 000 000 изнесени от страната Mitsubishi Motors автомобила

31.07.2019 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

Токио, 31 юли, 2019 г. – Днес Mitsubishi Motors Corporation (MMC) обяви с церемония в Лаем Чабанг, провинция Чонбури, Талайнд, че износът на автомобили от завода в страната вече наброява 4 000 000 броя.

Mitsubishi Motors (Thailand) Co., Ltd. (MMTh) се състои от три завода за производство на автомобили и един, специализиран в двигатели – най-големият производствен комплекс на компанията извън пределите на Япония.

MMC започва работата си в Тайланд през 1961 г. и се превръща в първия автомобилен производител, който изнася автомобили през 1988 г. За изминалата година, износът възлиза на около 80% от 440 000 превозни средства, произведени там.

В MMTh работят повече от 7,000 души, а още хиляди са заети по веригата с доставки и логистика.

"Регионът на Югоизточна Азия със стратегически център Тайланд е изключително важен за нас," каза Осаму Масуко, председател на MMC. "Освен че допринасяме за развитието на региона чрез продукти, които удовлетворяват нуждите на клиентите, откриване на работни места, развитие на човешките ресурси, ние се грижим за обществото чрез активна корпоративна социална отговорност. Решени сме да продължим усилената си работа, за да помагаме в разрешаването на проблемите в социалната среда."

Тайланд си остава важен хъб за операциите на компанията в световен мащаб. Това постижение бележи нов етап в развитието на MMC в страната, която е ключов играч в региона.

Mitsubishi motors global showroom