Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Веднъж на 100 години: Лунното затъмнение на века с Mitsubishi Eclipse Cross в ресторант The View

Начало » Актуално » Веднъж на 100 години: Лунното затъмнение на века с Mitsubishi Eclipse Cross в ресторант The View

19.07.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

 

27-ми юли ще ни поднесе рядко небесно явление, наблюдавайте го от мястото с най-впечатляващата гледка в София.

Атрактивна вечеря под звездите с възможност, която се случва веднъж на 100 години ще ви очаква на 27 юли в 22:00 ч. в ресторант The View /бул. Витоша 89Б, 24 етаж на бизнес сграда ОББ Милениум център/. А за да получите шанса да спечелите специалната вечеря, както и уикенд тест драйв с Mitsubishi Eclipse Cross напълно безплатно, не пропускайте да се включите в играта на Facebook страницата на Mitsubishi Motors в България с хаштаг #EclipseView.

Голямата атракция на нощното небе за 2018 г. е пълното лунно затъмнение, наричано от астрономите „Лунното затъмнение на века“, вечерта на 27 срещу 28 юли. Явлението се наблюдава, когато Слънцето, Земята и Луната се подредят в права линия, като Земята хвърля своята сянка върху естествения си спътник. Тази година Луната ще попадне във вътрешната, по-тясна сянка, наречена „умбра“, което ще я обагри в ярко червен цвят или „кървава Луна“. Освен със зрелищния си цвят, затъмнението ще се отличава и със своята продължителност. По астрономически данни, стартът на частичното затъмнение ще бъде в 21:24 ч., достигайки своята кулминация в 23:21 ч., за да приключи в 00:13 ч. Точно по същото време на нощния небосклон за всички любопитни погледи видими ще бъдат и планетите Марс и Сатурн.

Със старта на затъмнението ресторант The View посреща всички любители на нощното небе с гастрономически чудеса и интригуващи коктейли. А в своя кът на източната тераса на ресторанта ще откриете звездоброеца на Mitsubishi Motors със своя телескоп и цял арсенал от интересни истории. Комплименти от японския бранд ще получат гостите, избрали да прекарат специалната вечер именно в The View.

Точно като затъмнението, и Eclipse Cross от Mitsubishi Motors променя представите ви за конвенционалните SUV автомобили. Динамичен и пъргав, той се отличава със своя дизайн, системи за активна и пасивна безопасност и високо ниво на свързаност. С 4WD задвижване, този SUV e подходящ както за приключенците откриватели, така и за семейните пътешественици.

Резервация за вечерта в ресторант The View можете да направите тук: +359 889 724124

А за да се включите във Facebook играта на нашата страница, кликнете тук.

За Mitsubishi Motors

Mitsubishi Motors Corporation е глобална автомобилна компания, базирана в Токио, Япония, съсредоточена в SUV и пикап сегмента, електрическите и плъг-ин хибридните превозни средства. Компанията представя i-MiEV – първият електрически автомобил за масово производство, през 2009 г., последван от OUTLANDER PHEV през 2013 г. – лидер на пазара на плъг-ин хибридите в Япония и Европа. Mitsubishi Motors има 30 000 служители с производствени бази в Япония, Тайланд, Китай, Индонезия, Филипините и Русия. Модели като PAJERO SPORT/MONTERO SPORT, TRITON/L200 и OUTLANDER играят важна роля в развитието на марката. Продажбите за 2017 фискална година възлизат на 1,101,000 броя, а реализираният оборот за същата година е 2.19 трилиона йени. Mitsubishi Motors е в списъка на фондовата борса на Токио.

За The View

На височина от 85.2 метра, The View е ресторант със спиращи дъха гледки към София, модерен интериор и изискана атмосфера. Откритите тераси позволяват да откриете столицата от високо докато закусвате, опитвате ястията на бюфет през делничните дни или фантастичното а ла карт меню вечер или през уикендите. The View e носител на приза Най-добър нов ресторант в София на #GoAwards за 2017 година и финалист в категория Обществен Интериорен Дизайн конкурса Dibla Design Awards. През юли 2018 се навърши една година откакто ресторанта отвори врати. За това време The View се утвърди като място за срещи с приятели и любими хора, за семейни и фирмени обяди и вечери, както и за организирани събития от бизнес закуски до коктейли за над 400 души.

Mitsubishi motors global showroom