Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Според халката - и колата

Начало » Актуално » Според халката - и колата

20.11.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Младоженците Едвин  и Моник Буухаарт от Холандия са си разменили най-уникалните брачни халки. Верен на страстта си към „трите диаманта”, Едвин е поръчал да инкрустират знака на Мицубиши върху сватбените им пръстени.

Огромната си колекция от сувенирни коли, флагове и плакати почитателят на японската марка е подредил на таванския етаж на къщата, в която живее и кучето EVO, наречено на Mitsubishi Lancer EVOlution.

Всеотдайният фен явно е случил и на съпруга. Булката Моник е пожелала сватбата да се състои на мястото, на което те очакват да получат и наградата си като участници в “On Your Mark” - европейската игра на Mitsubishi Motors.

Особената игра продължава да привлича стотици участници и от България. Всеки от тях посочва със специален знак на виртуална карта мястото, където желае да получи своето Mitsubishi.

Участниците в това гейм шоу могат да получат новия Colt или Lancer Sportback. Необходимо е  само да маркират до 26 Ноември избрано място на картата на www.onyourmark.bg или да качат снимка на своята  идея за изобразяване на логото.
Почитателите на Mitsubishi могат да се полюбуват и на други уникални идеи от нестандарнтата колекция в секция „Галерия” на сайта www.onyourmark.bg.

Наградите на щастливците ще бъдат спуснати с хеликоптер на 29 ноември 2008 г.

Mitsubishi motors global showroom