Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

РАЛИ ДАКАР: 12-та Победа за MITSUBISHI MOTORS!

Начало » Актуално » РАЛИ ДАКАР: 12-та Победа за MITSUBISHI MOTORS!

21.01.2007 Изтегли PDF Изтегли PDF

 


- Година на рекорди! -

Стефан Петерназел, Жан-Пол Котре и тяхното Pajero Evolution спечелиха прочутото рали Дакар, с което донесоха 12-тата победа на Mitsubishi Motors, която е и 7-та поредна.

Това рали прославя марки и продукти и остава ненадминато по своята трудност.

След 25 участия този фантастичен успех е поредното свидетелство за това, че мястото на Mitsubishi Motors и тяхното Pajero в легендата Дакар е по-заслужено от това на всеки друг производител и всяка друга кола.

И наистина, трайният успех на символа 4х4 на Mitsubishi през последните 25 години, както и неговата издръжливост и прямота – пренесени в следващото поколение Pajero, пуснато на пазара преди няколко седмици – дължат много на неговите постижения на рали Дакар и тежките предизвикателства и конкуренция, които преодоляват там всяка година.

Разработено за ползване като истински автомобил с повишена проходимост, а не като моден аксесоар, Pajero уважава предаността на над 2,5 милиона купувачи от 1982 година насам и се възползва от репутацията на здрава кола, грижливо изграждана на рали Дакар от 1983 година досега.

Производството на Pajero, започнало през април 1982, е на път да навърши 300 месеца, а следващото поколение вече мина прага на 20 000-та бройка през този месец – пламъкът на Pajero продължава ярко да блести!

Забележка: „Pajero“ е „Montero“ в Испания и „Shogun“ във Великобритания.

За контакти:                           Daniel Nacass/General Manager – Public Relations, Mitsubishi Motors Europe B.V.
+ 31 6 10 92 38 42 или d.nacass@mitsubishi-motors-euro.com

Mitsubishi motors global showroom