Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Най-мощният пикап на пазара, MITSUBISHI L200 ще посрещне посетителите на щанда на марката по време на Международен технически панаир Пловдив 2009

Начало » Актуално » Най-мощният пикап на пазара, MITSUBISHI L200 ще посрещне посетителите на щанда на марката по време на Международен технически панаир Пловдив 2009

28.09.2009 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

- марката предлага широка гама от атрактивни преференциални условия -

И тази година, по традиция, Mitsubishi Motors участва на Международен технически панаир Пловдив. Освен възможността да се възползват от широката гама атрактивни условия за всички модели, посетителите на щанда ще станат свидетели и на официалната премиера на най-мощния пикап в сегмента, L200 с обновен двигател и мощност от 178 к.с.

За да бъде по-близко до своите клиенти, Mitsubishi предлага гъвкави решения за покупка. Освен стандартните отстъпки, валидни само по време на изложението, които достигат до 19 000 лв., марката предлага и промоции с обратно изкупуване на стария ви автомобил, разсрочено заплащане без такси и лихви за период от 4 години за 4x4 моделите Pajero и L200.

През август тази година, Балкан Стар Мотърс официално пусна в продажба пикапа Mitsubishi L200 моделна година 2009 с по-мощен двигател и подобрени характеристики. С модернизирания си мотор L200 Di-D застава на челно място в своя клас и вече разполага с мощност от 178 к.с. при 4000 об/мин и въртящ момент 400 Нм при 2000 об/мин (за М/Т). С цел да предложи по-широка гама от мотори, Mitsubishi Motors предлага новия по-мощен двигател редом със сегашния 2,5 Di-D мотор - 136 к.с.

Новоразработеният двигател класира L200 на челно място в сравнение с конкурентните пикапи на пазара по отношение на мощност/тегло и динамични характеристики. Освен тези, модификацията гарантира значителни подобрения на показателя NVH (по-ниско ниво на шума, вибрациите и нискочестотните трептения на каросерията) и значително намалени разход на гориво и ниво на CO2 емисии (L200 M/T).

Пикапът L200, вече е признат за наличието на най-високото ниво на активна и пасивна безопасност за сегмента. Новата модификация е надградена с нови екстри в тази посока - странични въздушни възглавници за Club Cab версията и странични и завесни въздушни възглавници за Double Cab версията. Освен това, моделът надгражда и над екстрите, свързани с комфорта.

По традиция, рали иконата на марката, Lancer Evolution отново ще бъде сред почитателите си, наред с останалите представители на семейството на Lancer. Най-младото поколение на COLT, заедно с най-популярния модел на марката – Mitsubishi Outlander, ще бъдат също сред експонатите на щанда на Балкан Стар. За семействата, които се нуждаят от пространство и комфорт, както в града, така и извън него, ще е на разположение Mitsubishi Grandis.

ЛЕГЕНДА:

М/Т – механична скоростна кутия
А/Т – автоматична скоростна кутия
Single Cab - единична кабина
Club Cab - удължена кабина
DoubleCab - двойна кабина
4А/Т - четиристепенна автоматична скоростна кутия
5М/Т - петстепенна механична скоростна кутия

***
Балкан Стaр Мотърс: Балкан Стар Мотърс ЕООД е генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България и е част от автомобилната група Блакан Стар, заедно с компаниите Балкан Стар Аутомотив ЕООД, Балкан Стар Ремаркетинг ЕООД, Ауто Франс 3000 ЕООД. Представителството на Mitsubishi Motors Corporation се поема от Балкан Стар през юни 2002 година. Мрежата за продажба на дребно на компанията разполага с 3 собствени клона в страната: в София (2 центъра за продажба), Пловдив и Варна, и договорни партньори в Бургас, Сливен, Русе, Стара Загора и Севлиево.

***

Mitsubishi motors global showroom