Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors с два нови продажбени центъра още...

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors с два нови продажбени центъра още...

04.02.2009 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Mitsubishi Motors с два нови продажбени центъра
Марката за първи път официално стъпи и в гр. Севлиево

04 февруари 2009, София
От началото на тази година Mitsubishi Motors разполага с още два продажбени центъра – в гр. София и в за първи път в гр. Севлиево.

За първи път японската марка разполага със свой дом в гр. Севлиево, където дилър за Mitsubishi Motors e фирма Диамант Моторс ООД. Продажбеният център се намира на ул. Никола Петков 2. „Пристъствието на Mitsubishi в Севлиево и региона е от изключителен приоритет за нас”, коментира Орлин Младенов управител на Балкан Стар Мотърс. „Този център ще обслужва големи градски центрове като Севлиево, Велико Търново и Габрово, и вярваме, че присъствието на Mitsubishi ще зарадва клиентите ни в региона”, допълни господин Младенов.

Клиентите на Mitsubishi Motors в София вече могат да се възползват и от услугите на новия продажбен център на марката, който се намира на бул. Цариградско шосе 60. Това е вторият шоурум, обслужващ региона на гр. София.  „Новият шоурум е разположен на изключително комуникативно място в столицата. Целта ни е да облекчим нашите клиенти и да бъдем максимално достъпни за повече хора”, коментира Десислава Витанова – ръководител продажби на новия продажбен център на Балкан Стар Ритейл.

Mitsubishi motors global showroom