Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi Motors е новият партньор на Българската федерация по лека атлетика в инициативата Run Bulgaria

Начало » Актуално » Mitsubishi Motors е новият партньор на Българската федерация по лека атлетика в инициативата Run Bulgaria

31.08.2018 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Mitsubishi Motors подкрепя инициативата за опознаване на България чрез бягане и здравословен начин на живот - Run Bulgaria, в предстоящите състезания през септември и октомври. Пикапът L200 ще бъде автомобилът талисман на бяганията в гр. Долна баня, ж.к. Студентски град в София и гр. Луковит.

Със своя характерен стил, съчетаващ качество и надеждност, L200 издига представата за пикап на съвсем ново равнище. Неговото 4WD задвижване, просторен интериор и обширно товарно пространство го превръщат в перфектното средство както за работа, така и за свободното време. Пъргавият вседеход не се спира пред нищо, за да достигне целта си, точно като любителите на бягането, които участват в състезанията на Run Bulgaria.

Учредени и провеждани с подкрепата на БФЛА, поредицата състезания на Run Bulgaria целят не само популяризирането на бягането и здравословния начин на живот, а и на красиви, но непознати кътчета на България. Бяганията са подходящи както за любители, така и за професионалисти и се провеждат на различни по трудност трасета из цялата страна – шосейни, кроскънтри и планински. Първото официално състезание на движението бе планинско бягане в Сунгурларе на 18 март по трасе моделирано от най-добрия бегач на този тип трасета в България - Шабан Мустафа. Последваха бягания в Пазарджик - 22 март, Шабла - 21 април, Хисаря - 5 май, и Витоша – 19 май. Предстоящите събития от календара са: планинско бягане на 2 септември в Долна баня – 11 км, шосеен пробег в Студентски град в София на 23 септември и шосеен пробег от град Луковит до пещера Проходна на 21 октомври.

„Щастливи сме, че имаме възможността да си партнираме отново с БФЛА в инициативата Run Bulgaria, която развива културата на движение в България. Ние в Mitsubishi Motors вярваме, че истински добрите се доказват в ситуации на предизвикателства и трудности, както автомобилите, така и хората.” – с усмивка каза Виктор Мезан – изпълнителен директор на Балкан Стар Мотърс АД – дистрибутор на Mitsubishi Motors за България.

Повече информация за състезанията и как да се запишете за участие можете да откриете тук.

Резултатите от състезанието на 02.09.2018 г. в гр. Долна баня вижте тук.

А пикапът L200 можете да разгледате тук.

Mitsubishi motors global showroom