Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Mitsubishi L200 за английския брегови патрул

Начало » Актуално » Mitsubishi L200 за английския брегови патрул

24.08.2006 Изтегли PDF Изтегли PDF

 


Mitsubishi Motors UK има удоволствието да съобщи, че наскоро бе осъществена сделка с RNLI /RoyalNationalLifeboatInstitution/ за закупуване на пикапи  L200 4Work double-cab за екипите на бреговата охрана.

Първоначално са били закупени 12 MitsubishiL200 за изълнeние на задълженията на патрулите по Южна и Югозападна Англия.Очаква се в следващите 1-2 години L200 да замени всички съществуващи автомобили по 36-те плажа в региона.

Спасителите от RNLIосигуряват незабавна намеса за предотвратяване на инциденти по най-популярните британски плажове. За да предложат безценните си услуги  обаче, те имат нужда от твърд, надежден и  многофункционален автомобил.

„Когато обмисляхме всички качества, от които се нуждаем на един автомобил, L200 се появи на върха”, казва транспортния мениджър на RNLIДейвид Тидман” Трябва да бъде 4х4, тъй като ние работим почти изцяло на пясъка, да има отлична товароносимост и способност за дърпане и най-вече да бъде надеждна”

Разбира се, имаше и други фактори, които влияеха при изборът на покупката, казва г-н Тидман още:

„Дизайнът също eмного важен детайл. Двойната кабина на  L200 разполага с отлично решено пространство за пътниците - идеално за превоз на персонал или пък пострадали плувци. Товарната му част също е с добри размери и позволява на екипите да превозват цялото си оборудване, от което се нуждаят. Нашите инструменти от оборудването са с много високо качество и заедно с модерния вид на пикапа и брандирането му, новият L200 наистина изглежда като част от нас и превозва професионализма, опита и оборудването на нашият екип”

На всеки един от белите L200 ще бъде пригодена стойка за пренасяне на спасителните дъски и останалата част от оборудването плюс специални светлини за спешен случай, ПА система и VHFрадио.

Понякога, от автомобилите L200 ще се изисква да дърпат„Спасителната водна сила” на RNLI - по-позната като джетове и малки надуваеми лодки за спасителни операции във водата.

RNLI не са непознати за Mitsubishi. Те вече са купували Shogun/Pajero/ и предишния модел L200.

„От опита си сме открили нашите Mitsubishiкато отлични „работливи коне”.  Ние сме доволни от сервизната поддръжка, която получаваме и от отличните гаранционни условия - особено като имате предвид на какво са подложени нашите автомобили”, казва г-н Тидман

L200 са закупени чрез Доорсет –дилър на Mitsubishi, Пуул Кар център.

„Ние много се радваме, че RNLIизбра L200 за своите спасителни операции по плажовете”, казва Анди Уъртайм -Генерален мениджър продажби на Mitsubishi Motors UK. Много е хубаво да знаеш, че L200 е избран поради всички тези причини, а и допълнителен бонус е, че автомобилите ще могат да бъдат  видяни по най-популярните плажове, правейки това, което те могат най-добре.”

Първите L200 на  RNLIзапочнаха своите операции преди няколко седмици, точно когато стартира и активния отпускарски сезон по някои от най-известните курорти по югозападното крайбрежие Нюкей, Перанпорт и други в Северен Корнвал и северен Девон .

Информацията е на сайта www.worldcarfans.com

Mitsubishi L200 on UK Beach Patrol
 

Mitsubishi motors global showroom