Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

MITSUBISHI РАЗШИРЯВА ДИЛЪРСКАТА СИ МРЕЖА

Начало » Актуално » MITSUBISHI РАЗШИРЯВА ДИЛЪРСКАТА СИ МРЕЖА

16.10.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Официално бе открит нов продажбено-сервизен център за Mitsubishi Motors в Сливен

На 16 октомври с атрактивна церемония бе открит новият търговско-сервизен център на Mitsubishi Motors в Сливен. Японската марка ще се представлява от дилъра на Балкан Стар - Дарс Ауто - компанията, която успешно развива марката Mitsubishi в Бургас, а от 2001 година разполага с офиси в Сливен и Ямбол.

Югоизточна България е пазар, чиито потенциал се разраства с бързи темпове. Това направи наложително създаването на нужните условия, за да може предлаганите продукти и услуги да бъдат максимално достъпни и полезни за клиентите и партньорите от Сливен, Ямбол и населените места в региона. Проектът е една от значимите инвестиции в областта и включва изграждането на продажбено- сервизен център за марките Mitsubishi и Mercedes-Benz. Новият комплекс е най- големият и модерен автомобилен център в Сливен и заема площ от 3800 кв.м.. Новосъздаден екип от 50 професионалисти ще се грижи за качественото обслужване на клентите, като постепенно и нови сътрудници ще се присъедняват към компанията.

Автомобилен център Дарс Ауто е позициониран в Промишлена зона на главен път Сливен – Ямбол, ул. Цар Симеон 14 Г. Търговската площ и сервизната част за марката Mitsubishi са изградени по европейски модел, отговарящ изцяло на изискванията на Mitsubishi Motors Corp. Освен изложбена площ, за обслужването на марката Mitsubishi са изградени приемна, магазин за резервни части, ремонтни и диагностични отделения, бояджийно и тенекеджийно отделение, автомивка, кафе-бар, офиси, зала за разговори, складови бази и офис помещения.

Специално за церемонията по откриването на новия комплекс от централата на Mitsubishi пристигна г-н Дик Бишоп, Регионален директор за Източна Европа, отговорен и за България. Той поздрави екипът на Дарс Ауто за мащабния проект и им пожела бърза възвращаемост на инвестицията.

Г-н Събков (дясно), управител на Дарс Ауто, приветства г-н
Бишоп, регионален директор на Mitsubishi за източна Европа.

За повече информация: Мила Цанева, mila.tzaneva@balkanstar.com

Mitsubishi motors global showroom