Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Купи Mitsubishi L200 и получаваш два мотопеда

Начало » Актуално » Купи Mitsubishi L200 и получаваш два мотопеда

15.07.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Купи Mitsubishi L200 и получаваш два мотопеда

Новата промоция на Mitsubishi вече тече

10 юли, 2008 София.  Марката Mitsubishi отново предлага повече отколкото очаквате с новата си промоция „4х4 + 2”. Клиентите закупили L200 до 15 август ще натоварят в своя нов пикап и 2 бр. мотопеди Hurricane, допълнителен бонус от Балкан Стар Мотърс.

“Радваме се, че можем да предложим на пазара нещо повече от високопроходим и мултифункционален автомобил. С тази промоция целим да допълним преживяванията на клиентите си като им подаряваме допълнително превозно средство, което лесно могат да пренасят в товарния отсег на L200, и от което да се възползват през свободното си време. Нещо повече – помислили сме и за тяхната компания като предлагаме не един, а два мотопеда.”, коментира промоцията Орлин Младенов, управител на Балкан Стар Мотърс.

Промоцията на Mitsubishi е предназначена специално за летните забавления на клиентите на L200, така че те да могат спокойно да пренасят 2 допълнителни превозни средства в морски курорти, отдалечени SPA комплекси или планински места за отдих.

L200

L200 е истинско олицетворение на понятието Sports Utility Truck (S.U.T.) – ако търсите комфорта и високата проходимост на класическия SUV, но не желаете да се лишавате от традиционните предимства на пикапите в работата през седмицата и почивката през уикенда.

Според различните си потребности клиентите на L200 могат да избират от “товарната” версия Single Cab, която е идеалното работно транспортно средство, до луксозната семейна версия с двойна кабина, автоматична трансмисия и съответно оборудване. Безопасността е водеща част от пакета версии 4х4 с уникалната система “super select” на Mitsubishi, особено в съчетание със системата за активен контрол на стабилността и сцеплението. Пикапът L200 покрива 4 звезди на теста Euro N Cap.

Балкан Стaр Мотърс

Балкан Стар Мотърс ЕООД е генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България и е част от автомобилната група на Вили Бетц, заедно с компаниите Балкан Стар Аутомотив ЕООД, Балкан Стар Ремаркетинг ЕООД, Ауто Франс 3000 ЕООД. Представителството на Mitsubishi Motors Corporation се поема от Балкан Стар през юни 2002 година. Мрежата за продажба на дребно на компанията разполага с 3 собствени клона в страната: в София, Пловдив и Варна, и договорни партньори в Бургас, Русе и Стара Загора.
За повече информация: Мила Цанева, mila.tzaneva@balkanstar.com или на http://www.mitsubishi-motors.bg/
 

Mitsubishi motors global showroom