Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Gravity Co. избраха марката Mitsubishi за свой официален превозвач по време на MTV фестивала в Бургас

Начало » Актуално » Gravity Co. избраха марката Mitsubishi за свой официален превозвач по време на MTV фестивала в Бургас

21.08.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 


Грандиозно представяне на Gravity Co. в Бугарс с Mitsubishi Grandis
Електро-поп изпълнителите откриха MTVфеста

21 август, София Gravity Co. избраха марката Mitsubishi за свой официален превозвач по време на MTV фестивала в Бургас. Групата отпътува за морето с просторния и функционален Mitsubishi Grandis, където на 15 август ударно откри феста Spirit of Burgas. Грандиозното музикално събитие е първият музикален фест от светоен ранг реализиран у нас. Сред основните медийни партньори е МTV Europe, чийто камери заснеха най-любопитните кадри „зад кулисите” и ще ги пуснат в еропейската мрежа на музикалната телевизия.

Gravity Co. бяха хедлайнери в българската част на прогармата и изнесоха концерт на главната сцена рамо до рамо с The sisters of Mercey. Българските музиканти участваха пряко и в разработването на проекта и подбора на артистите за него. Така родните меломани имаха шанса в три дни да преживеят нещо уникално – няколко различни сцени, над 100 родни и чужди банди, които направиха неповторимо шоу за публиката.  

„Фестивалът е израз на съвременната музикална култура и Mitsubishi като иновативна и модерна марка има логично място на подобно събитие”, коментира Филип Китов, Директор Маркетинг и връзки с обществеността в Балкан Стар. „Радваме се, че музикантите от Gravity Co. оцениха предимствата на комфортното и сигурно пътуване с модела Grandis”, допълни г-н Китов.

Екип на „Супернова медия” засне специален филм за представянето нa Gravity Co. на фестивала. Камерата следеше групата още от потеглянето от София и запечата любопитни моменти от престоят им в града, техническата подготовка и самото живо изпълнение. Най-доброто от престоя и концерта на Gravity Co. ще бъде излъчено по bTV в рамките на 30 минутен филм.


За повече информация: mila.tzaneva@balkanstar.com

Mitsubishi motors global showroom