Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Балкан Стар Мотърс представя: Lancer Evolution и Lancer Sportback на Меджународен технически панаир Пловдив

Начало » Актуално » Балкан Стар Мотърс представя: Lancer Evolution и Lancer Sportback на Меджународен технически панаир Пловдив

23.09.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

    * Балкан Стар Мотърс отбеляза ръст от 64% за първите 8 месеца на 2008
    * Новият Lancer Sportback – спортният хечбек
    * Новият Lancer Evolution – по-могъщ и подвижен отвсякога

29 септември 2008, Пловдив        Балкан Стар Мотърс, официален вносител за марката Mitsubishi у нас, реализира пазарен ръст от 64% за първите 8 месеца на тази година в сравнение със същия период на 2007. Успешното представяне на марката се дължи основно на новия Lancer Sports Sedan, чиито продажби стартираха в края на 2007, както и на бестселъра сред вископроходимите автомобили на марката Outlander. Очакванията на компанията са да приключи тази календарна година с ръст от 65 – 70%, за което Балкан Стар Мотърс разчита на силните продукти в гамата си и на новите предложения на марката, които ще представи за първи път пред широка публика на Мендународен технически панаир Пловдив.

Балкан Стар Мотърс, официален вносител за марката Mitsubishi у нас, за пръв път ще запознае феновете на марката с разширеното семейство на Mitsubishi Lancer. Семейството събира четири автомобила от различен клас, които носят общи черти и спортен характер и изразяват визията на Mitsubishi Motors Corporation за бъдещето на компанията. Разширяването на моделната гама на Mitsubishi следва реализацията на така нар. от производителя „Глобален проект”, част от който е извеждането на пазара на изцяло новото семейство на Lancer. Началото бе поставено от четиривратия спортен седан Lancer Sports Sedan, показан за първи път у нас точно преди година, по време на изложението в Пловдив. Тази есен семейството се обогатява с новата версия на иконата Lancer Evolution и новия член на семейството Lancer - Lancer Sportback.

Новият Lancer Sportback ще се предлага в дилълската мрежа на Балкан Стар Мотърс от месец октомври. Моделът разполага с два двигателя - 1.8 литров бензинов с мощност от 143 к.с и 2.0 литров дизел, който е задвижван от 140 к.с. За спортните възможности на нетрадиционния хечбек говори характерния спойлер на петата врата, който присъства стандартно във всички нива на оборудване. Впечатлява високото ниво на пасивна и активна безопасност във всички модификации, за което не се доплаща – ABS, EBD (електронна система за разпределение на спирачното усилие), активен контрол на сцеплението и стабилността на автомобила. “С появата на Sportback в семейството на Lancer нашата прогноза е 40% от продажбите на Lancer да принадлежат на хечбека. С лансирането на този модел вече можем да се конкурираме с всички предложения в най-големия сегмент на българския автомобилен пазар”, коментира Виктор Мезан, ръководител продажби в Балкан Стар Мотърс. “Tова което ще отличи Lancer Sportback e алтернативният спортен дизайн и спортно поведение на пътя – нетрадиционно решение за хечбек. Освен това моделът ще се продава на цената на седана, което го прави още по-привлекателен на пазара”, допълва г-н Мезан. Продажбите на Lancer Sportback стартират от 34 990 лв с ДДС.

По-могъщ, по-съвършен, по-съвременен, по-добре оборудван и с още по-агресивен дизайн -  новият Lancer Evolution. Той идва с много ясна и предизвикателна мисия: да извлече капитал от спортното наследство на модела, да задържи лоялните клиенти на Evo, като същевремено ентусиазира по-широка аудитория, за да гарантира стабилно бъдеще за модела в дългосрочен план. За да притежават най-високо позиционирания Lancer клиентите на Балкан Стар Мотърс трябва да предвидят бюджет от минимум 98 990 лева с включен ДДС. Срещу тази сума почитателите на спортната легенда Evolution ще разполагат с мощен двигател 2.0 DOCH MIVEC TURBO INTERCOOLER 16V, който гарантира 295 к.с, уникална система за задвижване на четирите колела SAWC (AYC + S-ABS + ACD + ASC), както и много богато оборудване.

Последното попълнение в семейството, Lancer Ralliart, ще видим по-късно през следващата 2009 година. Новият Lancer Ralliart ще даде възможност на много по-голяма аудитория да се докосне до спортните гени и наследство на Mitsubishi. Моделът явно демонстрира близостта си с характеристиките и ценностите на най-високо позиционирания Lancer Evolution. С последния представител на семейството ще се попълни оставеното многоточие в стратегията, която трябва да се превърне в движещата сила на офанзивата на Mitsubishi в сърцето на пазара.

Спортното наследство на марката Mitsubishi може да се похвали с 40 годишна история. Спортният дух в стилистиката на моделите от семейството на Lancer се превръща в изключително знакова за марката характеристика и постепенно се интегрира в характера на всички нови продукти на  Mitsubishi, които предстои да видим.

За повече информация: Мила Цанева, mila.tzaneva@balkanstar.com
www.mitsubishi-motors.bg

Mitsubishi motors global showroom