Генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България
Начало Специални оферти Библиотека
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално
  • Актуално

Автомобили Мицубиши пристигат в Монтана за един динамичен уикенд

Начало » Актуално » Автомобили Мицубиши пристигат в Монтана за един динамичен уикенд

13.11.2008 Изтегли PDF Изтегли PDF

 

Жителите на Монтана за първи път могат да участват в пробно шофиране на продуктовата гама на марката Мицубиши. Нашествието от автомобили на марката ще окупира площада пред хотел „Житомир” този уикенд.

15 ноември 2008, Монтана. В рамките на два дни жителите на град Монтана имат възможността да се запознаят с актуалните модели на Mitsubishi и да направят пробно шофиране. Балкан Стар Мотърс избра Монтана за един от първите градове, в които ще представипремиерния модел на японската марка Lancer Sportback.

Почитателите на Mitsubishi ще могат да тестват вълнуващите представители на изцяло новото семейство на Lancer - Lancer Sports Sedan и Lancer Sportback. Новият Lancer Sportback се предлага в дилърската мрежа на Балкан Стар Мотърс от месец октомври. Моделът разполага с два двигателя - 1.8 литров бензинов с мощност от 143 к.с и 2.0 литров дизел, който е задвижван от 140 к.с. За спортните възможности на нетрадиционния хечбек говори характерния спойлер на петата врата, който присъства стандартно във всички нива на оборудване. Впечатлява високото ниво на пасивна и активна безопасност във всички модификации, за което не се доплаща – ABS, EBD (електронна система за разпределение на спирачното усилие, ASTC (активен контрол на сцеплението и стабилността на автомобила).

Неговият събрат Lancer Sports Sedan е първият представител на моделното семейство Lancer и подготви публиката за новата дизайнерска идентичност на марката. За първата година от присъствието си на пазара атрактивният седан се превърна в бестселъра на марката. Седанът със спортно агресивно излъчване се предлага с избор между 3 двигателя: 1,5 бензинов с 109 к.с., също така се предлага с 1.8 литров бензинов с мощност от 143 к.с и 2.0 литров дизел, задвижван от 140 к.с. Lancer Sports Sedan е снабден със стандартно оборудване на изключително високо ниво.

За любителите на Оф-роуд шофирането на разположение е мощният и луксозен Pajero. И тъй като Pajero изисква двигател с достаъчна сила, за да преодолява всякакви трудно достъпни терени, той се предлага с 3.2 дизелов двигател с мощност от 170 к.с, както и с бензинов 3.8 литров с 249 к. с. Трансмисийте са механична и автоматична. Моделът Pajero е единственият роден в условията на професионалния спорт SUV-модел на пазара, който има зад гърба си дванадесет победи в "Париж-Дакар".
Автомобилът е оборудван с модерни технологични системи като ABS, EBD (електронно преразпределение на спирачната сила), ASTC (Активен контрол на стабилността и сцеплението)XENON светлини, задвижване на 4-те колела Super select 4WD, HDD навигация. Тези характеристики варират в зависимост от конкретното ниво на оборудване.

Същата кръвна група, но по-универсален характер носи моделът Outlander. Автомобилът е предназначен за хора с въображение и желание да се отклонят от утъпканите пътища. Оборудван също като Pajero с множество иновационни технологий на Mitsubishi Motors, той със сигурност ще накара всяко сърце да забие лудо. Двигателите на Outlander са: 2.0 дизелов с 140 к .с.; 2.2 дизелов с 156 к.с. и бензинов 2.4 с 170 к.с.

L200 е предложението на Mitsubishi за всеки, който търси комфорта и високата проходимост на класически SUV, но не желае да се лиши от традиионните предимства на пикапите в работата през седмицата и почивката през уикенда. Авангардно технологично ниво и впечатляващ външен вид. 2,5 дизелов двигател с 136 к.с и 167 к.с.

Grandis е една динамична алтернатива на класическия еднообемен автомобил. С вътрешно пространство за 7 пътника и техния багаж, олицетворява перфектното съчетание на стил и функционалност. В сравнение със своите конкуренти той е по-нисък, по-динамичен и агресивен. 2,4 литров бензинов дигател с механична или автоматична трансмисия и 2.0 дизелов двигател с 6-степенна механична скоростна кутия.

Очакванията на Балкан Стар Мотърс, генерален дистрибутор за марката Mitsubishi Motors у нас, са да приключи тази календарна година с ръст над 50% при очакван ръст на пазара 10%.

Балкан Стaр Мотърс

Балкан Стар Мотърс ЕООД е генерален дистрибутор на Mitsubishi Motors Corporation за България и е част от автомобилната група на Вили Бетц, заедно с компаниите Балкан Стар Аутомотив ЕООД, Балкан Стар Ремаркетинг ЕООД, Ауто Франс 3000 ЕООД. Представителството на Mitsubishi Motors Corporation се поема от Балкан Стар през юни 2002 година. Мрежата за продажба на дребно на компанията разполага с 3 собствени клона в страната: в София, Пловдив и Варна, и договорни партньори в Бургас, Сливен, Русе и Стара Загора, а до края на годината и в Севлиево, както и втори шоурум в София.

За повече информация:

Мила Иванова
PR Специалист Mitsubishi Motors
Балкан Стар Мотърс

Tel: +359 2 91 98 584
Mob: +359 889 909 607
E-mail: mila.ivanova@balkanstar.com
Web: www.mitsubishi-motors.bg

Mitsubishi motors global showroom