Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200

Интериор

Когато стилът срещне здравината 

Динамични форми и висококачествени материали - двете условия за интериорно пространство, изпълнено с комфорт и удоволствие от шофирането. В централния панел и свързващата конзола ще откриете цветен LCD мултиинформационен дисплей, а размерът и функционалният му интерфейс пасват перфектно на един истински пикап като L200. Седалките, подлакътника и зоната около ръчната спирачка са с меко покритие и двойни шевове и допринасят за луксозното и стилно усещане за пътниците в купето.

По отношение на комфорта, новият L200 идва със следните подобрения:

- По-удобни предни седалки, проектирани така, че да обгръщат тялото на водача и пътниците

- Повече опора за краката

- По-добра странична опора

- По-широка облегалка

- Подобрена позиция на седене

Обширни пространства

По време на пътуване в двойната кабина на L200 ще се насладите на обширно пространство за релаксация. Ергономичните, висококачествени седалки подобряват усещането на всички пътници. Стратегически инсталираните системи за абсорбиране на шума и вибрациите допълнително осигуряват тишина и спокойствие, особено при дълги пътувания. На ваше разположение са и множество практични джобове за съхранение на по-дребни предмети.

- По-добра обезшуменост

- Материали, абсорбиращи шума и вибрациите, в пода, таблото, калниците и ходовата част

Удобствата в интериора не свършват със седалките и материалите

- Smartphone-link display audio [SDA]

Отидете, където искате, когато си поискате. Откривайте нови дестинации и нова музика. Smartphone-link Display Audio (SDA) системата ще ви помогне! Можете да настройвате картите, да пускате музика и да правите или приемате обаждания само с гласови команди, за да бъде пътуването истинска наслада.

- Mitsubishi Multi Communication system [MMCS]

Мултифункционалната навигационна система идва с обширен дисплей с тъч панел и интуитивен интерфейс. Изображенията от задната камера също се визуализират на дисплея.

- CD/MP3 плейър

Качествен CD плейър с USB порт в подовата конзола позволява лесно да свържете вашия iPod или друго аудио устройство за слушане на музика или просто презареждане.

- Hands-free Bluetooth® функция*

* Наименованието Bluetooth® и логото са регистрирани търговски марки собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяка употреба от MITSUBISHI MOTORS CORPORATION подлежи на лиценз.

- Място за смартфон и USB изходи за зареждане в централната конзола

- Място за смартфон и USB изходи за зареждане за пътниците отзад

- Регулируем във височина и дълбочина волан

- Двузонален автоматичен климатик

- Огледало за задно виждане с автоматично затъмняване

Автоматичното затъмняване не позволява на автомобилите, приближаващи зад вас при шофиране нощем, да ви заслепят. 

 

Mitsubishi motors global showroom