Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS

Mitsubishi Eclipse Cross - Сигурност

Системи за активна и пасивна безопасност

FCM (Forward Collision Mitigation)

Подпомага да се избегне челен удар или да се намалят последствията от такъв, ако той е неизбежен. Системата реагира при наличието както на автомобил, така и на пешеходци, благодарение на комбинираната работа на камера и радар.

Автоматично превключване къси/дълги светлини (AHB)

Адаптивен автопилот (ACC)

Поддържа избраната от вас дистанция до движещото се отпред превозно средство с помощта на радар, за по-високо ниво на безопасност и по-спокойно шофиране. Тази система улеснява водача, особено в задръствания и при движение по магистрала.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предупреждение при отклоняване от лентата за движение (LDW)

Генерира звуков и светлинен предупредителен сигнал при отклонение от лентата за движение без да са включени мигачите. Автоматични дълги светлини (AHB) - Системата превключва автоматично от дълги на къси светлини при движение нощем, когато отпред се появи автомобил, след което отново превключва на дълги светлини. Не се налага да отделяте нито ръце, нито поглед от волана и пътя.

Предупредителна система за мъртва зона (BSW)

Тази система реагира, когато в "мъртвите зони" отляво и отдясно зад автомобила има превозни средства, с помощта на сензори в задната броня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предупредителна система за пресичащ трафик зад автомобила (RCTA)

Когато тази система е активирана, в комбинирания инструментален блок се появява съответният индикатор. Ако при включена задна предавка, радарните сензори в задната броня установят, че наблизо приближава автомобил, в мултиинформационния дисплей се появява предупредително съобщение, генерират се звукови сигнали и в двете външни огледала започват да мигат индикатори.

Системи за наблюдение Multi Around (360-градусова камера)

Тази система позволява да наблюдавате автомобила (вкл. от птичи поглед) от камери, монтирани отпред, отзад и отстрани. Чрез тях винаги можете да проверите какво има в "мъртвите зони" и да паркирате и маневрирате безопасно.

Активен контрол на стабилността (ASC)

При загуба на сцепление върху хлъзгав път или в завои, ASC автоматично променя генерираната от двигателя мощност и прилага спирачно усилие на съответните колела, за да се предотврати буксуването или загубата на контрол върху автомобила.

Mitsubishi motors global showroom