Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS

Mitsubishi Eclipse Cross - Интериор

Спортният и прецизно изработен кокпит ускорява пулса и увеличава удоволствието от шофирането. Всеки детайл е проектиран така, че да повиши вашата информираност за ситуацията на пътя и да ви предостави пълен контрол върху автомобила. Благодарение на това, шофирането е интуитивно и директно, с линейна реакция на всяка ваша команда.

Комфорт

В просторното купе, което впечатлява с майсторска изработка на детайлите и качествени материали, всички пътници изпитват удоволствие от пътуването. Комфортните седалки с контури, осигуряващи опора на тялото, както и широкото пространство за краката превръщат и най-дългите пътувания във вълнуващи приключения. Освен това, задните седалки са с 9-степенно накланяне и 200 мм ход на регулиране на надлъжната позиция ми огат да бъдат изтеглени докрай назад, за достигане на максималното за този клас автомобили пространство за краката. Дори и в тази позиция на седалката товарният обем остава голям, но той може да се увеличи допълнително чрез сгъване на отделните части на делимата в съотношение 60:40 облегалка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свързаност

Разширявайки гамата от възможности за свързване, които съвременните мобилни устройства предоставят, в Eclipse Cross са приложени различни смарт технологични решения (предлагани за определени пазари и модели) – първият автомобил на MMC с такова оборудване.

Тъчпад контролер

Широката централна конзола е оборудвана с тъчпад контролер на Mitsubishi Motors, който позволява изключително интуитивно управление на аудио системата. Точно като тъчпада на преносимите компютри и дори дисплея на смартфоните, контролерът в Eclipse Cross може да се управлява както с един, така и с повече от един пръст. Курсорът можете да движите с един пръст, а за да изберете дадена функция, просто трябва да натиснете. Краткото плъзгане нагоре/надолу и настрани с два пръста пък преминава през различните радио станции, за да смените честотата. Той е съвместим и с функциите на Apple Car Play (Не се предлага с Android Auto).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SDA - Smartphone-Link Display Audio 

Smartphone-Link Dipslay Audio системата ви позволява да свържете вашия смартфон с автомобила и гарантира максимална наслада от работата с гласови команди при използване на картите, за слушане на музика, провеждане на разговори и изпращане на съобщения до вашите близки и приятели. SDA работи с Apple CarPlay и Smartphone Link Display Audio.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Head Up дисплей

Цветният Head Up дисплей е истинска иновация в този клас автомобили. Той извежда в зрителното поле на водача информацията, необходима за управление, и е калибриран така, че да се намали до минимум разликата между неговата фокусна точка и тази в зрителното поле на водача, с цел да се ограничи отклонението на погледа и да се улесни бързото и безопасно прочитане на информацията.

Mitsubishi motors global showroom