Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS
  • ECLIPSE CROSS

Mitsubishi Eclipse Cross – стилен дизайн, японско майсторство и интелигентни системи

Eclipse Cross е изцяло новото SUV-купе на Mitsubishi Motors Corporation. То застава редом до ASX и Outlander, но повежда компанията в една съвсем нова посока, базирайки се на пет основни продуктови стълба – дизайн, японско майстoрство, динамика при шофиране, интелигентно създадена компактна конструкция и иновативна функционалност.

Японското майсторство и динамиката в дизайна са едни от най-отличителните характеристики на модела. Смели контури. Изпъкнали калници. Дълбоко скулптурирана скосена форма, наподобяваща позициониран на старта атлет. Силно наклоненото задно стъкло на преминаващия покрай вас Eclipse Cross предизвиква погледи на възхищение.

Интериорът не отстъпва по нищо - арматурното табло и панелите на вратите, както и други големи зони в автомобила са покрити с мека релефна материя, наподобяваща кожа. Усещането при допир е в силен контраст с декоративните елементи в сребристо, като в същото време тапицерията от естествена кожа (предлагана за определени пазари и модели) е с ефектни оранжеви шевове.

Новата архитектура на арматурното табло, при която компонентите са подредени спрямо хоризонтална ос, с разделяне на информационните функции (над оста) и на оперативните функции (под оста) допринася освен за визуалното разширяване на интериора, и за по-добрата видимост на водача напред. Високата централна конзола подсилва динамичната визия и загатва за възможностите на Eclipse Cross, създавайки за водача среда, наподобяваща кокпит.

Колкото и да говорим за отличителните детайли, които изграждат Mitsubishi Eclipse Cross обаче, от изключително голямо значение е неговият дух - дързък и амбициозен. Този автомобил съчетава в себе си най-вълнуващото от спортния хъс и най-доброто от SUV проходимостта и сигурността.

Той е носителят на промяната в Mitsubishi Motors, той е поредната крачка по нашия път на съвършенството - път, който изисква ежедневни малки крачки, приближаващи ни до неговия край, само за да разберем, че финална линия няма. Mitsubishi Eclipse Cross ще ви отведе на едно пътешествие, изпълнено с амбиция и дързост, но и с вглъбяване в детайлите и в себе си.

Този автомобил е точно като вас - различен от всяка гледна точка и приспособим към всяка ситуация.

Разгледайте и останалите раздели, за да се запознаете по-подробно с неговите характеристики, или изпратете запитване за оферта или тест драйв чрез формата вляво на страницата.

 

Mitsubishi motors global showroom