Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

  • Специални оферти
  • Специални оферти

ASX идва със специално оборудване Invite Diamond през април

Начало » Специални оферти » ASX идва със специално оборудване Invite Diamond през април

20.03.2017

 


Изтегли PDFМожете да изтеглите ценова листа от тук

 

 

                                   Диамантите са най-добрите приятели на жените … и на мъжете

Вземете вашия уникален ASX с ниво на оборудване Invite Diamond на специална цена. Бройките са ограничени и ще ви очакват в изложбения салон на най-близкия оторизиран дилър на Mitsubishi Motors в страната от месец април.
ASX Invite Diamond с 1.6L MIVEC двигател и механична трансмисия можете да откриете в 4 атрактивни цвята – Silky White, Cool Silver, Titanium Grey и Amethyst Black. 

Защо ASX Invite Diamond?

Защото е изключително комфортен. Тук не включваме само компактната му форма и дизайна на салона, създаден с мисъл за удобството на пътниците, нито пък множеството отделения за съхранение на вещи в купето или обширното багажно пространство. Допълнителните черни релси на покрива, които това оборудване предоставя, ще ви позволят да вземете със себе си всеки допълнителен багаж, за който се сетите, потегляйки за мечтаната почивка в планината. А отопляемите предни седалки ще ви накарат да се чувствате като у дома си дори и по време на най-дългото пътуване.
 

Защото е сигурен. Разбира се, че ASX разполага с всички стандартни системи за безопасност на автомобила като антиблокиращата спирачна система, подпомагащата потеглянето по наклон и контролиращата стабилността на пътя. Въздушните възглавници тип „завеса“ и тези при краката на водача, както и триточковите предпазни колани, гарантират сигурност отвътре и при най-критичните ситуации. Нека не забравяме обаче, че водачът контролира автомобила и е изключително важно постоянно да следи обстановката пред и зад себе си. Поради тази причина ASX Invite Diamond идва с цветна камера за заден ход. Може и да нямате очи на гърба, но с тази камера винаги ще знаете какво точно се случва зад вас.
 

Защото е стилен и ще ви гарантира 24-часово забавление. Визията на ASX Invite Diamond по нищо не отстъпва на качеството му. Кожените волан и скоростен лост, както и осветлението на патрона на стартера и това в жабката са малки детайли, които правят голямо впечатление. Още по-впечатлени обаче ще останете от декоративния панел на арматурното табло в черен пиано лак, който ви предоставя това ниво на оборудване на ASX. Докато се наслаждавате на стилния и луксозен облик на салона, ще забележите и 6.1-инчовия QVGA цветен дисплей с интегриран контрол на AM/FM радио, CD/MP3 player и iPod/DAP. Слушайте любимата си музика с висококачествен звук, идващ от 6-те броя високоговорители на ASX Invite Diamond.
 

Не губете прекалено много време в мечти и планове колко граници бихте преминали с ASX Invite Diamond, защото той може да ви отведе до неподозирани дестинации, но само сега ще получите Diamond бонус на стойност 3 500 лв и вместо 40 490 лв, ще платите едва 36 990 лв за своето диамантено бижу.
 

Mitsubishi motors global showroom
Mitsubishi Eclipse Cross – Различен от всяка гледна точка. Заяви оферта или се включи с играта сега!