Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi.

  • PAJERO
  • PAJERO
  • PAJERO
  • PAJERO

Сигурност

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Pajero не само изглежда ултра-безопасен и издръжлив – той наистина е такъв. Седейки високо горе на шофьорското място в Pajero, получавате по-ясна видимост за препятствията по пътя. Ярки ксенонови фарове осигуряват по-силна осветеност за подобряване на видимостта и имат индивидуални устройства за измиване чрез пръскане, както и функция за автоматична настройка на позицията.

Самозатъмняващо се огледало за обратно виждане намалява блясъка от фаровете на колите зад вас.
Подобрената работа на спирачките на Pajero и електронната система за стабилност и управление на движещата сила дават чувство за спокойствие и безопасност при пътуване. В случай на сблъсък Pajero има не само предни въздушни възглавници на две нива, но и странични въздушни възглавници и въздушни възглавници тип “завеса” за максимална защита на шофьора и пътниците. Всички седалки са оборудвани с триточкови колани с ELR (блокировка на издърпването при инцидент), а страничните електрически стъкла имат автоматични устройства за предотвратяване на притискане, които незабавно блокират движението на стъклата, ако при затваряне те се допрат до чуждо тяло.

АБСОРБИРАЩА УДАР КАРОСЕРИЯ

Укрепената моно-блок каросерия на Pajero с вградена рама осигурява силно устойчива конструкция със зони за огъване около двигателя, за да се поема енергия от удар, така че всички да бъдат и да се чувстват в безопасност.

МНОГОРЕЖИМНИ ABS С EBD

Антиблокиращата спирачна система (ABS) с електронно разпределение на спирачното усилие (EBD) на Pajero осигурява равномерно, ефективно разпределение на спирачното усилие независимо от това колко души пътуват вътре и какъв е товарът  и повърхността на пътя. Това ви дава максимална спирачна сила и стабилност при шофиране.

ASTC

Активен контрол на стабилността и трекшън-контрол (ASTC) е съвременната система за безопасност на Pajero. Тя регулира спирачната сила върху всяко колело при завиване, за да осигури отлична стабилност. Системата поддържа и оптимална движеща сила при всички условия, на пътя и в пресечена местност. ASTC предотвратява буксуване на гумите върху хлъзгава повърхност и свежда до минимум риска от поднасяне при прекалено силно ускорение на завои.

Всички седалки са оборудвани с триточкови колани с ELR (блокировка на издърпването при инцидент), а страничните електрически стъкла имат автоматични устройства за предотвратяване на притискане, които незабавно блокират движението на стъклата, ако при затваряне те се допрат до чуждо тяло.

ВЪЗДУШНИ ВЪЗГЛАВНИЦИ

В случай  на сблъсък Pajero има не само предни въздушни възглавници на две нива, но и странични въздушни възглавници и въздушни възглавници тип „завеса” за максимална защита на шофьора.

Mitsubishi motors global showroom