Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi.

  • PAJERO
  • PAJERO
  • PAJERO
  • PAJERO

Интериор

ВНУШИТЕЛЕН ВИД

Веднага щом седнете зад волана, отпускайки се в мека и луксозна кожена седалка, над всички останали на пътя, ще придобиете величествен и впечатляващ поглед върху живота.
Всеки отделен детайл в изтънчения интериор на Pajero отразява качеството на неговия дизайн – среброто и кожата на скоростния лост, очертанията на всички измерителни индикатори и обвитият в мека кожа волан предизвикват непреодолимо желание да бъдат докоснати. А само един поглед върху новото арматурно табло е достатъчен да накара и пулса ви да се учести. Мекият панел на таблото, кантовете на вратите и богатството на материалите са отражение на новия луксозен стил на Pajero.

СТИЛ И ПРОСТРАНСТВО

На всеки ред седалки на Pajero разполагате с достатъчно място, за да се отпуснете нашироко. Има не само  изненадващо много място за багаж, но и допълнително пространство за него – с едно бързо движение подлакътникът на Pajero не само се плъзга в по-удобно положение, но също така отваря достатъчно пространство за поставяне на още много ваши лични вещи.

СИСТЕМА 860 WATT с 12 ТОНКОЛОНИ

В сърцето на централната конзола на Pajero се помещава висококачествена аудио система с дизайн, разработен специално за Pajero от Rockford Corporation. Заобиколени от 12 оптимално разположени тонколони, вие получавате най-грандиозната акустична атмосфера, създавана някога за автомобили. Мощният субуфер отзад издава дълбок, енергичен басов тон, докато останалите единадесет основни тонколони осигуряват богат стерео-съраунд звук.

 

Mitsubishi motors global showroom