Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi.

  • PAJERO
  • PAJERO
  • PAJERO
  • PAJERO

ЕДНА ЛЕГЕНДА.

Представяме най-мощния, луксозен Pajero, който сме произвели досега.

НАД 70 ГОДИНИ ТРАДИЦИЯ С 4x4

Mitsubishi Motors стои на челна позиция в разработването на най- напредничавата в света технология 4x4 в продължение на вече повече от 70 години. Нашият първи прототип със задвижване на четирите колела, PX33, бе създаден през 1936 г. и оттогава продължаваме да бъдем водещи на неравната територия на солидния 4x4 чрез разработването и усъвършенстването на технологии като прочутата ни и високонадеждна Super Select 4WD.

РОДИ СЕ ЛЕГЕНДА

Пуснахме на пазара Pajero през 1982 г., но дори и днес 4-тото поколение на Pajero продължава да е база за сравнение в технологията 4x4 и изтънчеността.

НЕОСПОРИМИЯТ КРАЛ НА ДАКАР

Pajero завоюва короната на победител в рали Дакар - най-трудното, с най-големи изисквания състезание по пресечена местност в света. Той е единственият с 12 победи, последната от които през 2007 г. Поставен на изпитания в екстремна степен, Pajero не само надделя над конкуренцията, а и стана победител за седма поредна година. Но рали Дакар е нещо повече от състезание – неговият терен с екстремни и изтощителни условия се оказа върховата площадка за изпитания, на която да доусъвършенстваме нашия над 70-годишен експертен опит в 4WD и да разработим нова по рода си технология. Възможно е никога да не попаднете в толкова екстремни условия, каквито са тези на рали Дакар, но бъдете сигурни, че технологията на Pajero, е преминала през тях. Година след година, отново и отново.

Pajero изисква двигател с достатъчна сила и мощ, за да преодолява всякакви трудно достъпни терени. Pajero е не само по-мощен, но е и по-бърз и по-тих. Предлага се избор между два двигателя.

Усъвършенстваният 3.2-литров двигател с директно впръскване (DI-D) Common Rail осигурява на Pajero мощността, необходима, за да може да достигне навсякъде бързо, гладко и тихо, и се предлага както с механична, така и с автоматична трансмисия. Дизелов филтър за твърди частици, добавен и към автоматичната и към механичната трансмисия, води до значително намаление на емисиите на отработени газове.

Новото поколение на иконата на марката – Mitsubishi Pajero се предлага с обновен двигател и скоростна кутия. С новата си конструкция, включваща промени в лагерите, главите на цилиндрите, буталата, свързващите щанги, разпределителните валове, системата на клапаните, турбокомпресора, маслената помпа, системата за впръскване и електронното управляващо устройство – Pajero 3.2 DI-D вече разполага с мощност от 190 к.с. при 3,500 об/мин и въртящ момент 441 Нм при 2,000 об/мин. Тези технически параметри го извеждат на челни позиции в сегмента му, включително и спрямо значително занижените емисии на CO2.

Mitsubishi motors global showroom