Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV

Mitsubishi Outlander PHEV - Технологии

Иновативни технологии

Иновативната plug-in хибридна EV система на Outlander PHEV идва с по-мощен заден мотор, двигател с по-висока горивна ефективност и оптимизирано разпределение на енергията, които се допълват от изтъчненост, лекота на движението, тишина и въртящ момент.

ОСНОВНИ КОМПОНЕНТИ

1. Два електромотора с 4WD и S-AWC

Два отделни електродвигателя на предната и задната ос предоставят изключително 4WD задвижване, стабилност на управлението, благодарение на S-AWC системата.

2. Нов 2.4-литров бензинов двигател

Изключително ефективният бензинов двигател по цикъла на Аткинсън гарантира икономичен разход на гориво и ниски нива на CO2 емисии.

3. Генератор

Високо производителният генератор трансформира енергия от бензиновия двигател за презареждане на батерията или асистенция на електромоторите, ако е необходимо.

4.  Преден електродвигател PDU и заден електродвигател EMCU

Смарт контролерите допринасят за завишената енергийна ефективност и незабавния максимален въртящ момент, който надминава този на 3-литров бензинов двигател.

5. Задвижваща батерия

Батерията с капацитет от 13.8 kWh е разположена под пода, за да не заема от интериорното пространство, както и за да понижи центъра на тежестта за по-голяма безопасност и контрол. Запасите от енергия на батерията могат да бъдат използвани и за захранване на външни електроуреди и системи.

 

ЕКСТЕРИОРНИ АКЦЕНТИ

LED фарове с LED дневни светлини и LED фарове за мъгла

Стилните нови фарове са с LED крушки както в режим къси, така с при включване на дълги светлини. LED фаровете за мъгла осветяват пътя напред в бяла светлина.

Eлектрически стъклен покрив с функция против нараняване 

Стъкления плъзгащ се покрив с предпазна функция ви позволява да пуснете слънчевите лъчи и свежия въздух в купето във всеки момент, когато пожелаете. 

 

 

 

 

 

 

 

Релси на покрива

Електрическо отваряне и затваряне на багажника

Багажникът се отваря и затваря автоматично с бутон, разположен до седалката на водача.

 

 

 

 

 

 

 

Заден спойлер 

Задният спойлер е оптимизиран, за да подобри аеродинамиката на автомобила.

Система за безключов достъп до автомобила [KOS]

Ако носите ключа в себе си, можете да отключите или заключите предните врати или багажника, само с натискането на бутона, който е върху тях. Освен това, можете да стартирате хибрида същия начин, само с натискането на бутона на стартера. 

 

 

ИНТЕРИОРНИ АКЦЕНТИ

Предно стъкло с отопление 

Фини реотани по цялото предно стъкло предотвратяват замъгляването или замръзването при определени атмосферни условия, гарантирайки перфектна видимост. 

Волан с отопление 

Воланът с отопление позволява да затоплите рръцете си веднага щом седнете в автомобила и е изключително полезен в студените зимни дни. Бутонът за активирането и деактивирането на тази функция се намира в централния панел. 

 

 

 

 

 

 

 

Електрическа ръчна спирачка с функция Auto Hold 

Ръчната спирачка вече може да се използва по-лесно отвсякога, като се активира само с дръпване нагоре на дадения бутон и се деактивира, когато го натиснете надолу. При спиране на светофар, функцията Auto Hold задържа автомобила в стационарно положение дори и да махнете крака си от педала на спирачката, а спирачката се деактивира, когато натиснете педала на газта. 

Въздуховоди в задната част на купето 

Регулируеми въздуховоди отвеждат топъл въздух в задната част на купето за пълен комфорт на вашите пътници.

Забележка: Оборудването варира според пазара. Моля консултирайте се с вашия местен дистрибутор/дилър на Mitsubishi Motors.

 

 

 

 

 

 

 

MITSUBISHI MULTI COMMUNICATION SYSTEM [MMCS]

Широкоекранният VGA тъч дисплей прави използването на навигация лесно, като ви държи и постоянно информирани за ECO показателите и оставащия пробег. Освен това, можете да следите изображението от задната камера, винаги когато преминете на задна предавка.

Display аудио 

Контролирането на аудио системата е детска игра с 6.1-инчовия QVGA дисплей с тъч панел, който също показва и изгледа от камерата при движение назад.  

CD/MP3 плейър

Качествен CD/MP3 плейър позволява да слушате любимите си парчета през цялото пътуване. 

USB порт

Портът е удобно поместен близо до инструменталния панел, така че да е достъпен и за водача, и за пасажера отпред. 

ROCKFORD FOSGATE® премиум саунд система 

Отпуснете се с любимата си музика, поднесена в несравнимо качество на звука, разработено съвмество с Rockford Corporation. 9 високоговорителя и впечатляващ DTS Neural Surround™ звук.

BLUETOOTH® HANDS-FREE комплект

Бъдете винаги във връзка, докато държите контрола върху автомобила здраво в ръце. Свържете телефона си с автомобила чрез Bluetooth® и приемайте или правете изходящи обаждания само с гласови команди. 

ИНДИКАТОРИ И БУТОНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

Информационен дисплей

Какъв е статусът на двигателя? А на електромоторите? Този дисплей показва консумацията на енергия, регенерираната енергия, мощността на двигателя (kW), нивата на електроенергия и пр., за да държите всяка една стойност под контрол 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бутон Charge and Save

Контролът върху заряда на батерията е във вашите ръце. Изберете SAVE преди да преминете на изцяло електрическо движение, за да запазите заряда на батерията за по-дълго. В режим CHARGE ще зареждате батерията с енергия от двигателя с вътрешно горене, докато шофирате. 

 

 

 

 

 

 

 

 

EV бутон

Натиснете EV превключвателя, за да изберете EV Priority Mode, като по този начин ще предотвратите стартирането на двигателя.* С този избор вие шофирате само на електроенергията от двата електромотора, постигайки нулев разход на гориво и безшумно придвижване. 

* Моля вижте ръководството на потребителя за повече информация.

 

 

 

 

 

 

 

 

Магнезиеви лостчета на волана за превключване на режимите на регенерирация

Удобните магнезиеви лостчета на волана позволяват лесно да контролирате регенерацията на автомобила във всяка от 6-те степени*.

* Освен в случаите, когато адаптивният автопилот [ACC] е активен.

 

 

 

 

 

 

 

 

ECO показател

Показва колко екологично е било вашето шофиране в определен период от време. Колкото повече са зелените листа, толкова по-екологично сте шофирали.

ECO режим

Когато е избран ECO режим на шофиране, двигателят, климатикът и 4WD системата работят с по-висока енергийна ефективност

Забележка: Оборудването варира според пазара. Консултирайте се с вашия местен дистрибутор/дилър на Mitsubishi Motors.

 

 

Дисплей със специалните функционалности на PHEV 

Мултиинформационният дисплей индикира различните функционалности на PHEV - оставащият пробег, съотношението между EV, хибридно и стандартно шофиране, както и потока на енергия. 

 

ЗАРЕЖДАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА

Ефективното управление на енергията позволява използването на различни енергоемки системи - като инфотейнмънт системата или климатика, дори когато батерията се зарежда. Настоящото ниво на заряда, очакваното време до пълно зареждане и други функции се изобразяват на специален дисплей, за да сте винаги информирани. 

Лесно зареждане у дома или на път 

Просто свържете вашия OUTLANDER PHEV с контакта вкъщи, за да започнете да зареждате батерията. Можете да го направите, докато спите, защото то отнема около 5 ч. и половина* със специалния кабел за зареждане. Или използвайте функцията за бързо зареждане, ако сте на публична зарядна станция, за да достигнете капацитет на батерията до 80% само за 25 мин. Статусът на зареждане е удобно изобразен върху инструменталния панел. 

* При 230V/10A електрическа мрежа. 7 часа при мрежа 230V/8A .

Зареждане у дома

 

 

 

 

 

 

 

Бързо зареждане на публична зарядна станция

ЕЛЕКТРИЧЕСКО ОТОПЛЕНИЕ

Електрическото отопление използва циркулиращата, благодарение на водната помпа, гореща вода, за да затопля кабината дори и в моментите, в които бензиновият двигател не работи. Тази функция е изключително полезна, когато шофирате само в режим EV или рано сутрин, когато искате да затоплите автомобила без да будите съседите. При изключително студено време, електрическото затопляне допълва топлината, генерирана от бензиновия двигател.  

 

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОНТАКТ

Два контакта - един, разположен зад централната подова конзола, и още един в багажното пространството на автомобила гарантират до 1500W мощност от задвижващата батерия, достатъчно за захранване на малки електроуреди, когато сте на къмпинг или вкъщи при прекъсване на електрозахранването. 

Забележка: Някои уреди може да не са съвместими със системата дори и да не надхвърлят консумацията от 1500W. Моля проверете ръководството за употреба за повече информация.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пространство за съхранение на зареждащия кабел 

Специално отделено място под багажното отделение предоставя възможността да съхранявате вашия зареждащ кабел на сигурно и удобно място.

Забележка: Изображението е илюстративно, всяко едно от пособията на него се предлага отделно.

MITSUBISHI REMOTE CONTROL

За ваше удобство можете да използвате своя смартфон, за да контролирате автомобила си от разстояние. Следете времето до края на зареждане, настройвайте кога да започне зареждането /ако желаете да се възползвате от по-ниската нощна тарифа, например/ и пр. Най-новото приложение Mitsubishi Remote Control app позволява да активирате затоплянето или охлаждането в кабината веднага или с отложено начало. 

Забележка: Автомобила и смартфона трябва да бъдат свързани чрез безжична мрежа /LAN/. Някои смартфони може да не поддържат приложението. Охлаждащата функция може да бъде активирана от разстояние само при модели без електрическо отопление. Предварителното затопляне на автомобила изисква наличието на електрическо отопление. 

РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

Електрически режим

Електромоторите задвижват автомобила, използвайки електричество от батерията, а като резултат консумацията на гориво и нивата на CO2 емисии се равняват на 0. Този режим е тих, напълно екологичен и мощен. Максималната скорост е 135 км/ч.

Хибриден режим

Електрическо захранване и асистенция от страна на бензиновия двигател. Електромоторите захранват автомобила с електричество, генерирано от бензиновия двигател. Той генерира електричество, когато зарядът на батерията е нисък, за да повиши мощността или да подобри ускорението при изкачвания по наклон. 

Паралелен хибриден режим

Мощност от двигателя с вътрешно горене и асистенция от страна на електромоторите. Двигателят с вътрешно горене захранва автомобила (при висока скорост и пр., когато се търси по-добра ефективнос), а електромоторите допълват с енергия, когато такава е необходима. 

S-AWC

Повече контрол, докато шофирате 

Вашето желание е заповед за Outlander PHEV. 4WD системата и двата електромотора се обединяват със S-AWC, за да предоставят нужния въртящ момент и стабилност на всяко едно от четирите колела. Ще се почувствате като господар на пътя. Новият заден електромотор генерира по-добро ускорение, повече стабилност и по-добър контрол - особено в спортен режим и режим за заснежени пътища.

S-AWC (SUPER ALL WHEEL CONTROL)

Специалната система, разработена и интегрирана само в моделите на Mitsubishi Motors носи със себе си изключителна мощност и високо ниво на контрол. С оптимално управление на AYC (Active Yaw Control), ABS (Антиблокираща спирачна система) и ASC (Активен контрол на стабилността) с TCL (Тракшън контрол), тя разкрива пълния потенциал на двата електромотора без да прави компромис със сигурността, комфорта и разхода на гориво. Нов бутон за преминаване между различните режими на шофиране позволява лесно да изберете традиционния, когато шофирате при стандартни условия, режима за сняг, за да завивате по-лесно по заснежени пътища или режим LOCK, за да симулирате блокиране на средния диференциал за подобрена стабилност и контрол. Отделен бутон за спортния режим позволява да преминавате в него от който и да било от другите режими, за да реагирате възможно най-бързо при навлизане в пътен участък със завои.

СТРУКТУРНИ АДХЕЗИВИ

Използваните структурни адхезиви в страничните врати и при задната врата укрепват връзката между отделните панели на каросерията и подобряват управляемостта на автомобила.

УСЪВЪРШЕНСТВАНИ АМОРТИСЬОРИ

Новите предни опорни елементи с по-голям диаметър и задните амортисьори осигуряват перфектно демпфериране при всякакви скорости.

Mitsubishi motors global showroom