Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV
  • OUTLANDER PHEV

Новият Mitsubishi Oulander PHEV - Сигурност

Сигурност от всяка гледна точка

Съвременни технологии за активна и пасивна безопасност ви гарантират по-сигурно и уверено шофиране на всякакъв терен и по всяко време на денонощието. От интелигентни сензори, следящи условията около автомобила и предупреждаващи при възникване на опасност, до активни асистиращи системи и надеждна пасивна защита, новият Outlander PHEV осигурява високо ниво на сигурност за вас и вашите пътници.

 

 

 

 

 

 

 

 

Forward Collision Mitigation System [FCM]

С помощта на камера и лазер, тази система предотвратява челен удар или намалява последиците от него, ако е неизбежен. Системата засича както автомобили, така и пешеходци.

Адаптивен автопилот [ACC]

С помощта на радар се поддържа избраната дистанция до движещото се отпред превозно средство с цел по-високо ниво на безопасност и по-малко напрежение по време на шофиране. Тази система улеснява водача, особено в задръствания и при движение на магистрала.

Предупреждение при отклоняване от лентата за движение [LDW]

Тази система генерира звуков и светлинен сигнал в случай, че превозното средство напусне лентата за движение без да е включен мигач.

 

 

 

 

 

Автоматични дълги светлини

За да се повиши нивото на безопасност и комфорт при шофиране нощем, системата превключва автоматично от дълги на къси светлини, когато отпред се появи автомобил. След това отново превключва автоматично от къси на дълги светлини, без да е необходимо да отделяте ръце от волана и да превключвате ръчно.

Предупредителна система за мъртва зона [BSW]

С помощта на радарни сензори в задната броня, тази система за безопасност реагира, когато в “мъртвите зони” вляво и вдясно зад автомобила има превозни средства. Когато не е включен мигач и системата BSW е активирана, във външното огледало свети съответен индикатор. Ако системата установи, че в опасната зона има превозно средство, докато мигачът е включен, предупредителният индикатор в съответното външно огледало започва да мига и освен това се генерира звуков предупредителен сигнал.

Предупредителна система за пресичащ трафик зад автомобила [RCTA]

Когато системата RCTA е активна, в комбинирания инструментален блок светва съответният индикатор. Ако при включена задна предавка радарните сензори в задната броня установят, че наблизо приближава автомобил, в мултиинформационния дисплей се появява предупредително съобщение, генерират се звукови предупредителни сигнали и в двете външни огледала започват да мигат предупредителни индикатори.

 

 

 

 

 

 

 

 

Система за наблюдение Multi Around Monitor

Изображенията (включително “от птичи поглед”) от камери, монтирани отпред, отзад и отстрани на автомобила, може да се разглеждат в различни комбинации, за да се установи какво има в “мъртвите зони” и да се улесни безопасното паркиране.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ултразвукова система за предотвратяване на удар при паркиране [UMS]

За да се избегнат удари по време на паркиране, системата генерира предупредителен звуков сигнал и на дисплея се появява предупредително съобщение, ако предните или задните сензори установят, че наблизо има препятствия. Освен това се контролира и генерираната от двигателя мощност при неволно натискане на педала за газта.

Системата за контрол на генерираната от двигателя мощност се активира:

- когато шофирате с много ниска скорост (не в позиции N и P на скоростния лост)

- когато наблизо има препятствие/превозно средство

- при силно или рязко натискане на педала за газта

- ако водачът не е завъртял волана, за да се избегне удар в препятствие/превозно средство

 

 

 

 

 

 

 

RISE конструкция на каросерията

Безопасността при удар е повишена значително, благодарение на разработената от Mitsubishi Motors подсилена и обезопасена срещу удар каросерия RISE (Reinforced Impact Safety Evolution), която поглъща ефективно енергията и предпазва кабината в случай на сблъсък.

 

 

 

Mitsubishi motors global showroom