Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

Просторен, комфортен и технологично усъвършенстван

Влезте в този оазис на комфорта и технологичното съвършенство, където удоволствието от шофирането се подсилва от просторните ниши за краката, новите луксозни удобства и изключително тихото возене. Седалките са майсторски тапицирани с висококачествени материали, а облегалките на задните седалки се сгъват лесно и удобно, за да се увеличи товарният обем, когато това е необходимо.

Индикатор за използването на енергия

Колко ефективно шофирате? Индикаторът за използването на енергията ви информира с помощта на стрелка, посочваща съответната зона – Power, Eco или Charge.

Зареждане и икономия на енергия от батерията

Използването на батерията се управлява с натискане на бутон. Натиснете CHRG, за да започне зареждане на батерията с електричество, генерирано от двигателя с вътрешно горене. Натиснете SAVE, за да намалите консумацията на енергия от батерията.

Селектор на настройката на регенеративната спирачна система (превключвател върху волана)

Разположеният върху волана удобен селектор за настройката на регенеративната спирачна система ви позволява да изберете лесно желания режим на регенеративната спирачна сила (6 възможни нива*).

Технологии, благодарение на които шофирате спокойно

Новите и усъвършенствани системи и функции за безопасност на OUTLANDER PHEV ви помагат да шофирате още по-безопасно. Вие шофирате по-уверено, защото всички пътници в автомобила са добре защитени от купето RISE с подсилена конструкция и от други всеобхватни и отличени с награди мерки за безопасност.
OUTLANDER PHEV получи през 2013 г. оценка 5 звезди от Euro NCAP, както и наградата Euro NCAP Advanced (за системата FCM).
Акценти в интериора:

  • Превключвателен лост тип “джойстик”

  • Уникална тапицерия (вкл. кожа “бяла нощ”)

  • Уникални акцентиращи декоративни елементи (вкл. “crystal fiber” дизайн)

  • Инструментален блок с висок контраст, с индикатор за мощността и мултиинформационен PHEV дисплей

  • Мултикомуникационен дисплей на Mitsubishi (“MMCS”) дисплей с PHEV функции

Mitsubishi Remote Control - с помощта на специален app за смартфон

Mitsubishi motors global showroom
Mitsubishi Eclipse Cross – Различен от всяка гледна точка. Заяви оферта или направи видео сега!