Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

 • OUTLANDER
 • OUTLANDER
 • ДАНЪЧЕН КРЕДИТ за 6+1 МЕСТА
  OUTLANDER

Технологии

Асистираща система за Екологично шофиране

АСИСТИРАЩИ СИСТЕМИ “ECO”

ECO режим
След натискане на бутона за ECO режим двигателят, климатикът и 4WD системата започват да работят по-ефективно и с по-малък разход на енергия.

CO асистент
Индикатор върху таблото показва колко екологичен е начинът, по който шофирате в момента.

ECO оценка
Тази индикация показва колко екологичен е начинът, по който сте шофирали в определен период от време. По-големият брой зелени листа съответстват на по-екологично шофиране.

AUTO STOP & GO (AS&G)

Системата Auto Stop & Go (AS&G) намалява емисиите на CO2 чрез автоматично изключване на двигателя в периодите от време, когато автомобилът е неподвижен, например при престой на светофар. След отпускане на спирачния педал двигателят се рестартира автоматично.

Забележка: AS&G се предлага само да модели с механична трансмисия или CVT трансмисия.

АДАПТИВЕН КРУИЗ КОНТРОЛ (ACC)

Когато няма превозно средство отпред
Поддържа се избраната от вас скорост, дори и ако освободите педала за газта.

Когато има превозно средство отпред
Поддържа се избраната от вас дистанция до движещия се отпред автомобил.

СИСТЕМА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ПОСЛЕДСТВИЯТА ПРИ ЧЕЛЕН УДАР (FCM)

Помага да се избегне челен удар и да се намалят последствията, ако такъв удар е неизбежен.

При опасност от удар
Предупреждение + активиране на спирачния асистент

При голяма опасност от удар
Предупреждение + автоматично задействане на спирачките

При изключително голяма опасност от удар
Предупреждение + автоматично силно задействане на спирачките

СИСТЕМА ЗА ЗА ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПРИ ОТКЛОНЯВАНЕ ОТ ПЪТНАТА ЛЕНТА (LDW)

Системата генерира звукови и визуални предупредителни сигнали при отклоняване на автомобила от пътната лента, ако преди това не е бил включен съответният мигач.

SD НАВИГАЦИОННА СИСТЕМА

Мултифункционалната навигационна система показва ясно навигационните и музикалните функции върху големия сензорен екран с лесен за използване интерфейс. На този екран се показва и изображение от камерата за задно виждане, която повишава допълнително нивото на безопасност.

Intelligent Motion

Както за бензиновите, така и за дизеловите двигатели на OUTLANDER се предлага пакетът оборудване Intelligent Motion за ниски емисии. Двигателното масло с нисък вискозитет и гумите с ниско съпротивление при търкаляне намаляват значително емисиите на CO2 и разхода на гориво. Високоефективният алтернатор с Electricity Generation Control осигурява максимален ток на заряд за акумулатора в периодите, когато автомобилът намалява своята скорост или са задействани спирачките, с което се избягва допълнителното натоварване на двигателя по време на ускоряване и при нормално движение.

Индикатор за превключване на предавките

Индикаторът за превключване на предавките помага да се шофира по-ефективно, показвайки оптималния момент за смяна на предавките. Показанията на хоризонталния економетър с лентов дизайн и на индикатора на разстоянието, което може да се измине с наличното гориво, се актуализират постоянно, на базата на стила на шофиране, и по този начин се стимулира допълнително стремежът към по-икономично шофиране.

ABS с EBD

Блокирането на задните колела вследствие на рязко задействане на спирачките върху хлъзгава повърхност или рязко задействане на спирачките при движение с висока скорост може с голяма вероятност да предизвика странично занасяне на автомобила. ABS противодейства на този ефект, като контролира хидравличното налягане на спирачките. EBD променя спирачното усилие, прилагано върху задните колела, в зависимост от броя на пътниците и товара, като по този начин се осигурява идеалното спирачно усилие в почти всяка ситуация.

M-ASTC
 • Активен контрол на стабилността - Ако датчиците, монтирани на различни места в автомобила, регистрират нестабилно движение на автомобила, например странично занасяне, функцията “Контрол на стабилността” автоматично променя спирачното усилие и генерираната от двигателя мощност, за да стабилизира автомобила.
 • Контрол на сцеплението - Ако датчиците регистрират приплъзване на колелата при потегляне върху хлъзгава повърхност, например върху заснежен път, функцията “Контрол на сцеплението” автоматично прилага спирачно усилие към буксуващото колело и променя генерираната от двигателя мощност, за може автомобилът да потегли плавно.
Окачване

Шасито на OUTLANDER се отличава с широка следа, голямо междуосие, надеждно предно окачване тип MacPherson и многораменно задно окачване, подсилени с предна и задна стабилизираща щанга – за стабилно и предвидимо поведение на автомобила на пътя и високо ниво на комфорт за пътниците.

Система AWC 4WD System

Технологията AWC (All Wheel Control), приложена в OUTLANDER, контролира функциите на системите 4WD, ABS и M-ASTC, които са с електронно управление и се активират само в необходимия момент. По този начин се осъществява интегриран подход към управлението, сцеплението и стабилността на автомобила. Основен елемент на силовия тракт е електронната система за управление на разпределението на генерирания от двигателя въртящ момент между предния и задния мост, в зависимост от условията по време на шофиране и сцеплението с повърхността на пътя.

Предлага се само при моделите с 4WD система.

Селектор на режима на задвижване

С помощта на ротационен контролер, разположен върху подовата конзола, може да бъдат избрани три различни режима на задвижване:

 • 2WD – задвижване само на предните колела, за икономично шофиране върху сухи пътища с настилка
 • 4WD – автоматичен пренос на до 30% от въртящия момент към задните колела, за по-добро сцепление върху хлъзгава повърхност
 • LOCK – при необходимост към задния мост се пренасят 50% от въртящия момент, за постигане на максимално сцепление в екстремни атмосферни условия или върху труден терен

Предлага се само моделите с 4WD система.

HSA (Hill Start Assist)

Ако автомобилът е спрял на наклон, асистентът за потегляне по наклон (HSA) автоматично задържа спирачките активирани в продължение на около 2 секунди, след като шофьорът отпусне спирачния педал, за да натисне педала за газта. По този начин не се допуска неконтролируемо движение на автомобила по наклона.

ESS (Emergency Stop Signal System)

Системата за аварийно включване на предупредителните светлини (ESS) намалява опасността от удар с движещи се отзад автомобили в случай на рязко задействане на спирачките. В такива ситуации предупредителните аварийни светлини се включват автоматично в режим на бързо мигане и така предупреждават водачите на движещите се зад вас превозни средства.

Датчици за дъжд и смрачаване
 • Датчик за дъжд - Реагира при наличие на влага върху предното стъкло и автоматично активира чистачките.
 • Датчик за смрачаване - Автоматично включва/изключва фаровете и габаритните светлини в зависимост от нивото на осветеност навън.
Седем въздушни възглавници

OUTLANDER е оборудван със система от 7 въздушни възглавници, които предпазват пътниците от всички посоки в случай на удар. Въздушните възглавници тип “завеса” осигуряват защита на пътниците от първия и втория ред седалки в случай на страничен удар, като седящите на предните седалки са защитени допълнително и от предните и страничните въздушни възглавници. Освен това, има и допълнителна въздушна възглавница, предпазваща коленете на шофьора в случай на челен удар.

Система за безключов достъп до управлението на автомобила (KOS)

Системата за безключов достъп до управлението на автомобила, с която е оборудван OUTLANDER, дава възможност за безключово отключване/заключване на вратите и стартиране/спиране на двигателя. Излъчватели и приемници с къс обхват прочитат уникалния код, записан в ключодържателя, докато той е във вашия джоб, и позволяват вратите да бъдат отключени с натискане на бутон, разположен върху дръжката (или с бутон върху самия ключодържател), а двигателят се стартира с друг, осветен бутон, който е удобно разположен върху арматурното табло. При заключване/отключване автоматично се сгъват и разгъват външните огледала на автомобила.

Аудио система Rockford Fosgate Premium с 9 колони

Тонколоните Rockford Fosgate и монтираният в багажника мощен субуфер създават звук, който не отстъпва на звука на качествена домашна аудио система. Системата коригира автоматично силата на звука в зависимост от скоростта на автомобила. Освен това, може да променяте и баланса на отделните тонколони – за пътниците на предната седалка, за пътниците на задната седалка, или само за шофьора, ако пътувате сам във вашия OUTLANDER.

Камера за задно виждане

При превключване на задна предавка се активира камера за задно виждане, монтирана в задната част на автомобила и показваща върху екрана на мултимедийната система Kenwood цветно изображение на зоната зад автомобила. Тази система улеснява паркирането и е също така полезна при маневри за прикачване на ремарке. Освен това, на отделни части на екрана може да се показват едновременно данни от сателитната навигационна система и изображение от камерата, показващо теглича по време на движение с ремарке.

Датчици за паркиране на заден ход

Монтирани към задната броня датчици реагират на скрити за погледа на шофьора препятствия и генерират предупредителни звукови сигнали по време на маневри на заден ход.

Приоритетно задействане на спирачките

При едновременно натискане на педала за газта и спирачния педал, електронният блок за управление на двигателя автоматично дава приоритет на спирачното действие и не позволява неволно ускоряване на автомобила.

Bluetooth

Интегрираният Bluetooth интерфейс дава възможност да се използват по-безопасните по време на шофиране hands-free функции на съвместими мобилни телефони. Системата работи на базата на технология за гласово разпознаване и използва бутоните на волана.

Мултифункционален волан

От съображения за удобство и безопасност, бутоните върху волана са групирани според съответните функции. Бутоните за аудио системата са отляво, за системата Cruise Control – отдясно, а бутоните за hands-free функциите на Bluetooth при използване на мобилен телефон са удобно разположени в долната част на волана.

Мултиинформационен дисплей

Важната за шофьора информация се извежда на нов 3.3-инчов цветен LCD екран, разположен между основните прибори на арматурното табло. Използваните висококонтрастни цветове улесняват шофьора при четенето на информацията.

Mitsubishi motors global showroom
Mitsubishi Eclipse Cross – Различен от всяка гледна точка. Заяви оферта или се включи с играта сега!