Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция

Запитване за оферта / Test Drive

Благодарим ви за интереса към моделната гама на Mitsubishi Motors! Моля, попълнете полетата по-долу, за да ви изпратим оферта или да организираме тест драйв с вашия дилър на Mitsubishi Motors.

  • OUTLANDER
  • OUTLANDER
  • ДАНЪЧЕН КРЕДИТ за 6+1 МЕСТА
    OUTLANDER

Интериор

Простор и комфорт, създаващи усещане за свобода

OUTLANDER обгражда с комфорт както вас, така и останалите пътници в автомобила. Дори и най-дългите пътувания са комфортни, благодарение на общирните размери на кабината, удобните седалки за до седем пътника и висококачествените материали, включително истинска кожа. Конфигурацията на задните седалки може да се променя гъвкаво според конкретните нужди.

SD навигационна система

Мултифункционалната навигационна система показва ясно навигационните и аудио функции на голям сензорен екран с достъпен за употреба интерфейс. На дисплея можете да наблюдавате и изображението от камерата за задно виждане, което повишава допълнително нивото на безопасност.

Цветен LCD мултиинформационен дисплей 

Големият 4.2-инчов LCD мултиинформационен дисплей в центъра на инструменталното табло е изключително удобен за наблюдение. Той индикира полезна информация за автомобила - статуса на различните системи, пробега, външните температури, ECO асистента и др.

CD/MP3 плейър

Благодарение на качествения тунер/CD плейър и USB порт върху централната конзола, iPod и други аудио плейъри могат да бъдат свързвани лесно с цел зареждане и слушане на любимата музика.

2 прозореца едновременно

На екрана можете да работите едновременно с два отворени прозореца - за навигационни и аудио функции.

ШИРОК VGA ЕКРАН с висока яркост и с голяма разделителна способност.

REAR VIEW монитор/камера за задно виждане.

На монитора се изобразяват линии, показващи приблизителния курс на движение, както и на зоната зад автомобила.

Mitsubishi motors global showroom
Mitsubishi Eclipse Cross – Различен от всяка гледна точка. Заяви оферта или се включи с играта сега!