Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX
  • ASX

Технологии

Повече от функционален

- 2.0-литров MIVEC* двигател 

2.0-литровият двигател Ви осигурява цялата мощност, от която се нуждаете, при всяко пътуване. Технологията MIVEC позволява на двигателя да е едновременно мощен, горивоефективен и екологичен.

* Mitsubishi Innovative Valve Timing Electronic Control

Максимален въртящ момент 195 Н•м / 4,200 об./мин.

Максимална мощност 110кВт / 6,000 об./мин.

 

- Окачване

Благодарение на предното окачване тип МакФерсон и тип multi-link задно окачване, неравностите по пътя се преодоляват плавно и комфортно. Амортисьорите и стабилизиращите елементи са прецизно регулирани за бърза реакция със спортно, но и комфортно поведение на автомобила.

- INVECS-III CVT

2.0-литровият двигател е комбиниран с безстепенна трансмисия INVECS-III (Intelligent & Innovative Vehicle Electronic Control System) CVT (Continuously Variable Transmission), перфектно регулирана за безпроблемно ускоряване, независимо от скоростта на автомобила.

 

- 5-степенна механична трансмисия

5-степенната механична трансмисия дава възможност за прецизно и спортно управление на ASX.

 

- Планки за ръчно превключване на предавките

Спортните планки Ви позволяват да превключвате плавно предавките, без да отделяте ръце от волана.

Забележка: Планките за ръчно превключване на предавките се предлагат само за CVT моделите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Система AUTO STOP & GO (AS&G)

Системата Auto Stop & Go (AS&G) изключва двигателя при спиране на автомобила и по този начин намалява разхода на гориво и емисиите на CO2, без да се прекъсва работата на електронните системи. В необходимия момент двигателят се рестартира веднага и Вие можете да потеглите.

- LED фарове

Когато фаровете са включени, те светят с по-широк сноп лъчи и осветяват много по-широка зона от пътя пред Вас.

 

- Комбинирани задни светлини

Характерните T-образни задни комбинирани светлини подчертават визуално ширината и стабилността на автомобила. За по-добра видимост, стоп светлините светят отделно.

- Дневни светлини/Фарове за мъгла

L-образните дневни светлини подсилват ефектната и спортна визия на предницата. Комбинацията между фаровете за мъгла и мигачите впечатлява с отличителния си дизайн.

 

- 8-инчов дисплей

По-големият 8-инчов сензорен екран улеснява използването на функциите на навигационната система и камерата за задно виждане. Той се отличава с изящен дизайн, базиран на нова оптимизирана цветова схема.

 

- SMARTPHONE-LINK DISPLAY AUDIO (SDA)

8-инчовият екран на усъвършенстваната информационно-развлекателна система улеснява още повече потребителя. На екрана може удобно да се гледа дори видео, записано на USB флаш памет. SDA системата работи с Apple CarPlay и Android Auto.

Mitsubishi motors global showroom