Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200

Mitsubishi L200 - Сигурност

RISE конструкция на каросерията

Безопасността при удар е повишена значително, благодарение на разработената от Mitsubishi подсилена и обезопасена срещу удар каросерия RISE (Reinforced Impact Safety Evolution), която поглъща ефективно енергията и предпазва кабината в случай на сблъсък.

Здрава и лека каросерия

Каросерията е изключително здрава и лека, благодарение на широкото използване ена високояки стоманени елементи, които също допринасят за повишаване на безопасността при удар.

 

 

7 SRS въздушни възглавници

Системата включва челни въздушни възглавници, предни, странични, въздушни възглавници тип "завеса", както и такива за коленете на водача.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регулируем ограничител на скоростта

Регулируемият ограничител на скоростта ви помага в повечето ситуации да не надвишавате посочената от вас скорост. При спускане по наклон, например, може да ви се наложи да задействате ръчно спирачките, за да не надвишите предварително зададената скорост. При надвишаване на скоростта автоматично се активират предупредителни визуални и звукови сигнали.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Обтегачи на предпазните колани

Обтегачите на предните предпазни колани автоматично затягат коланите в случай на челен сблъсък и по този начин предпазват водача и пътника отпред, като намаляват действащите върху тялото сили при отваряне на челните въздушни възглавници.

Активен контрол на стабилността и сцеплението (ASTC)

Системата променя спирачното усилие върху всяко колело за максимална стабилност в завоите. ASTC оптимизира и преноса на въртящия момент към отделните колела, променяйки генерираната тяга и прилагайки спирачното усилие към въртящите колела.

Асистент за стабилизация на ремарке (TSA)

TSA повишава стабилността при шофиране с ремарке. Ако системата установи, че ремаркето се люлее, тя автоматично променя генерираната от двигателя мощност и приложеното върху всяко колело спирачно усилие с цел стабилизиране на автомобила и ремаркето.

Система за предупреждение при отклоняване от пътната лента (LDW)

Системата следи пътната лента чрез камера върху предното стъкло, реагира и ви сигнализира при отклоняване със скорост над 65 км/ч.

Асистент за потегляне по наклон (HSA)

Когато върху наклон освободите спирачния педал, за да натиснете падала на газта, системата HSA задържа спирачките до 2 секунди, за да се избегне движение на автомобила назад.

Mitsubishi motors global showroom