Този уебсайт ползва “cookies”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го се съгласявате с получаването на “cookies”
5 години гаранция
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200
  • L200

Mitsubishi L200

Открийте великолепието на природата

Солиден и устойчив. Със своя характерен стил, съчетаващ качество и надеждност, Mitsubishi издига пикапа до изцяло ново ниво в днешния свят, в който имиджът е от съществено значение. Заобленият силует с оформящи линии по цялата дължина подчертават мощната и здрава конструкция на L200. Значително по-ниското ниво на долния ръб на страничните прозорци подобрява динамичния външен вид на автомобила, а по-високият просвет улеснява придвижването по всякакъв терен. Големите сгъващи се странични огледала са конструирани за постигане на по-ниско челно съпротивление, като същевременно осигуряват необходимата видимост при наличие на товар в задната част на автомобила. Ето защо L200 е въплъщение на универсалния спортен товарен автомобил (SUT) - комфорта и повишената проходимост на автомобилите от типа SUV и типичните за един истински пикап характеристики на автомобил, подходящ както за работа, така и за почивка.

Стилна мощ

Почувствайте мощността. Почувствайте управлението на автомобила. Почувствайте ново ниво на комфорт в автомобил от съвсем нов клас. Изцяло новият Mitsubishi L200 – едновременно товарен и лек автомобил, който се променя според вашите предпочитания за всяко конкретно пътуване.

Насочете се право към най-непроходимия маршрут

Рали Дакар е най-трудното от всички кроскънтри ралита, което тласка човека и машината до границите на техните възможности. В своята история екипът на Mitsubishi в това рали е проправил пътя си към цели 12 победи, 7 от които в последователни години. Доказаната в рали Дакар уникална система за постоянно задвижване на четирите колела (4WD) сега се прилага в L200 за първи път, превръщайки го в единствения пикап от този тип автомобили, който може да се похвали с такава система! Офроуд представянето на L200 не е нещо, създадено единствено чрез компютърно проектиране – то е доказано в изтощителни условия в най-негостоприемните места на земята.

Потопете се смело в пясъка и калта

Пътуването до върха на планината не означава, че трябва да оставите цялото си тежко оборудване долу. И транспортирането на неудобния, тежък товар със сигурност няма да ви спре да минете напряко през онова блатисто поле, нали? Продължавайки огромния успех на своя предшественик, L200 предефинира понятието за работна сила, каквото е предназначението на пикапа. Превключвайки една-две предавки нагоре при подобрени мощност на двигателя и маневреност, получавате истинското удоволствие от новата динамика в завои, но едновременно с това се наслаждавате и на луксозното вътрешно пространство на L200. Това, че се впускате в тайнството на необузданата сила и мощ, не означава, че не трябва да изглеждате изключително добре.

Mitsubishi motors global showroom